Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 11. 2013,
16.20

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Will Smith film

Petek, 15. 11. 2013, 16.20

8 let

Will Smith bo jadral z mestom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Filmi z morsko tematiko naj bi bili novi hit v Hollywoodu.

Zadnji, ki je podlegel tej modni muhi, je Will Smith, ki se bo prelevil v morjeplovca, saj bo nastopil v fantazijski komediji režiserja Shawna Levyja Mesto, ki je odplulo (The City That Sailed). V filmu bo uresničil željo svoje hčerke, da oče mesto New York prek Atlantskega oceana prestavi v Anglijo.

O nastopu v tem filmu je Smith razmišljal že pred nekaj leti, a se je odločil za ponovitev vloge v Možeh v črnem 3 (Men in Black III). Sicer sta z Levyjem že želela delati skupaj – Levy bi moral leta 2011 za studio Fox posneti remake Fantastičnega potovanja (Fantastic Voyage) in je želel, da bi v filmu nastopil prav Smith. Vendar je projekt padel v pozabo ...

Smithovo podjetje Overbrook Entertainment pa je zdaj spet začelo razvijati film Mesto, ki je odplulo in Smith naj bi v projektu tudi nastopil.

Deadline poroča, da bo scenarij, ki ga je sprva spisal Andrew Niccol (Gattaca, Lord of War, The Truman Show), na novo spisala Audrey Wells (The Game Plan, Under the Tuscan Sun).

Zgodba filma se osredotoči na življenje uličnega čarovnika v New Yorku, ki ga usoda loči od hčerke, ki pristane v Londonu. Zaplet se pripeti tedaj, ko dekletce najde magične sveče, ki ji izpolnijo vsakršno željo. Prek ene izmed njih povzroči, da se otok Manhattan odcepi od Severne Amerike in se usmeri proti Angliji. Nenavadno "ladjo" seveda usmerja prav njen oče.

Preden se bo Levy lotil tega projekta, ga čaka še snemanje tretjega dela Noči v muzeju (Night at the Museum 3) ponovno z Benom Stillerjem v glavni vlogi. Premiera tega filma je načrtovana za božič prihodnje leto.

Ali bo Mesto, ki je odplulo resnično naslednji projekt za Smitha, se še ne ve, ker datum začetka produkcije filma še ni znan. Največja skrivnost je, ali se bo Smith odločil za povratek v nadaljevanje Dneva neodvisnosti (Independence Day 2).

Ne spreglejte