Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 8. 2013,
9.01

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

John Turturro Woody Allen Sofia Vergara Sharon Stone

Sreda, 14. 8. 2013, 9.01

8 let

Video: Ko Woody Allen postane premeten zvodnik …

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
... in za Johna Turturra pripravlja trojčka s Sharon Stone in Sofio Vergara.

Na spletu je svojo premiero doživel prvi napovednik filma Fading Gigolo, komedije, pod katero se kot scenarist, režiser in eden od glavnih igralcev podpisuje John Turturro. Ta je Woodyja Allena postavil v vlogo zvodnika, pa ne tistega običajnega, zoprnega, pohlepnega ali celo nasilnega zvodnika – gre namreč za zgodbo o dveh moških, ki se skupaj lotita nenavadnega posla.

Kot je mogoče videti v spodnjem napovedniku, se je Allen prelevil v Murrayja, ostarelega moškega, ki v želji po ameriških zelencih, svojemu prijatelju Fioravantu predlaga, da bi lahko osamljenim ženskam svoje spolne veščine ponujal kar za denar. Fioravante po premisleku sprejme poslovno ponudbo, nenavadni tandem pa se kaj hitro znajde v vrtincu ljubezni in denarja.

V filmu bo med drugim mogoče videti tudi Sharon Stone in Sofio Vergara – prijateljici, zagreti za posteljnega trojčka.

Woody Allen naj bi sicer v filmu, ki bo premiero doživel septembra na filmskem festivalu v Torontu, pristal po naključju: kot je v enem od intervjujev povedal Turturro, naj bi sodelovanje zakrivil njun skupni brivec"Vedno sem bil Woodyjev oboževalec. Vse skupaj sem zaupal svojemu brivcu." Brivec je idejo za film nato opisal Allenu, ta pa se je nad njo navdušil.

Allen je sicer pred kratkim predstavil tudi svoj aktualni režijski projekt Blue Jasmine s Cate Blanchett v glavni vlogi – film se je po prvih ocenah uvrstil med bolje ocenjene Allenove filme zadnjih let. Na agregatorju recenzij filmskih kritikov ima trenutno 89 odstotkov – med filmi zadnjih let je pred njim le film Polnoč v Parizu iz leta 2011.

56-letni Turturro, ki ga večina gledalcev bolj kot režiserja pozna po vlogah v filmih, kot so Naredi pravo stvar, Miller's Crossing, Barton Fink, Veliki Lebowski in Kdo je tu nor?, ter franšizi Transformerji, se je do zdaj kot režiser podpisal pod štiri filme, nazadnje glasbeno-zgodovinski film Passione leta 2010.

Ne spreglejte