Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 6. 2020,
7.00

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Telemach televizija PR članek

Ponedeljek, 22. 6. 2020, 7.00

3 leta, 10 mesecev

Serije, ki si jih pogledamo v enem dihu

Oglasno sporočilo

Časi, ko smo nadaljevanke in nanizanke gledali mesece in leta, ker druge možnosti ni bilo, so že davno mimo, velika večina se je z napredkom zadnjih let spremenila v kampanjske gledalce. Torej da pogleda celotno sezono v "enem dihu", včasih pa tudi kar vse sezone. In dandanes tega ni treba več početi "na črno", v Telemachovem Video klubu, ki je naročnikom na voljo brez doplačila, so denimo na voljo številne serije, od nekaterih kultnih do tistih, ki so bile posnete šele pred kratkim.

Sodobna družina Modern family | Foto: IMDb Foto: IMDb

Med slednje vsekakor sodi Sodobna družina, ki si jo lahko v Video klubu že ogledate v celoti. Ljubitelji ene najbolj priljubljenih nadaljevank res ne smete zamuditi, kako se je razpleta zgodba razširjene družine Pritchett. In ko boste to izvedeli, se boste morda želeli vrniti na začetek, da se spomnite, kako se je vse skupaj začelo leta 2009.

Če ste ljubitelji serij, ki so nastale po knjižnih predlogah, vam ni treba več čakati na novo sezono Dekline zgodbe, ki navdušuje in nam daje misliti, ali pa Genialne prijateljice, svetovne uspešnice neznane avtorice, ki jo poznamo le pod psevdonimom Elena Ferrante. Od zadnjih hitov velja izpostaviti tudi Černobil in spomin na jedrsko nesrečo pred 34 leti.

Černobil, serija | Foto: HBO Foto: HBO

Seveda pa so tu tudi večne klasike, od Seksa v mestu za bolj žensko občinstvo do mafijske družine Soprano za morda nekoliko bolj moško populacijo. Če so vam pri srcu bolj detektivske serije, pa tudi ni nikakršnih težav, na voljo je cikel morda najbolj znanega detektiva na svetu Hercula Poirota, tu so Umori na podeželju in še in še.

Seks v mestu | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Kaj natančno, pa vam bo namignil tudi novi Telemachov sprejemnik EON, ki je še bolj prilagojen uporabnikom. Potem ko si ustvarite svoj profil, vas spremlja in spoznava, kaj vas zanima, nato pa vam priporoča vsebine, ki jih radi spremljate. In to tako tiste na TV kot v Video klubu. Idej gotovo ne bo zmanjkalo, saj je v Video klubu več kot 16.000 vsebin. In še dobra novica: za nove naročnike na enega od Telemachovih paketov, ki vključuje storitve televizije, interneta in telefonije, je 12 mesecev naročnina le polovična!

Naročnik oglasne vsebine je Telemach.

Ne spreglejte