Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
27. 5. 2015,
10.57

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

festival dobrodelnost glasba

Sreda, 27. 5. 2015, 10.57

6 let, 7 mesecev

Schengenfest pripravlja prvi potujoči festival v Sloveniji in dobrodelno akcijo!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Akcijske cene vstopnic veljajo samo še do 28. 5.!

Schengenfest vabi k sodelovanju v nagradni igri, kjer bodo nagrajenci lahko osvojili Schengenfest party v svojem mestu zase in za svoje prijatelje, sodelavce, sosede …

Schengenfest organizira inovativno akcijo, v kateri bo s promocijskim avtobusom – "žur trolo" – potoval po različnih krajih v Sloveniji, ponujal vpogled v vzdušje Schengenfesta in mimoidočim podarjal nepozabno doživetje. Organizatorji bodo izbrali srečneže, ki bodo dobili najboljši "žur" v življenju in še mnogo drugih nagrad. Več o podrobnostih in načinu sodelovanja si lahko preberete na www.schengenfest.si/bus-tour.

Zabava bo namenjena vsem, ne le tistim, ki bodo sodelovali v nagradni igri. Vsi naključni mimoidoči bodo vabljeni, da se udeležijo norega in nepozabnega Schengenfest partyja v izbranem kraju. Mesta, ki jih bo obiskal Schengenfest bus: Ljubljana, Kranj, Koper, Kočevje, Novo mesto, Črnomelj, Celje, Maribor. Točni datumi bodo objavljeni kmalu.

Schengenfest podarja nepozabno doživetje mladim iz socialno ogroženih družin

Schengenfest podarja nepozabno doživetje mladim iz socialno ogroženih družin. Podarja tudi 20 vstopnic zvezi prijateljev mladine, ta pa jih bo razdelila med svoje najbolj pridne in zveste prostovoljce. S tem hočejo organizatorji Schengenfesta spodbuditi še večje število mladih k prostovoljstvu.

Schengenfest je najhitreje rastoči dogodek na slovenskih tleh, ob tem pa še vedno ostaja socialno ozaveščen festival in se zaveda trenutka, v katerem živimo. Prav zato želijo organizatorji Schengenfesta edinstveno doživetje festivala zagotoviti tudi mladim, ki si ga sami ne morejo privoščiti.

Z delom prihodkov, zbranih s Schengenfest tour busom, jim bodo omogočili nepozabne počitnice ob Kolpi na Schengenfestu. Izbrali jih bodo iz vsakega mesta, ki ga bodo obiskali.

Seznam glasbenih atrakcij najbolj seksi festivala letošnjega poletja je z vsakim dnem daljši, za zdaj so potrjeni naslednji izvajalci:

Rudimental, Guano Apes, Asian Dub Foundation, Dj Rush, Magnifico, Niet, Siddharta, Pendulum, S.A.R.S., Elvis Jackson, Elemental, Gramophonedzie Live Experience, Stahlzeit – Rammstein Tribute Show, Vlado Kreslin in Mali bogovi, Trkaj, Noctiferia, Sassja, Zablujena generacija, Nosači pacienta, Rock defect, Eclipse of time …

Pričakujemo pa lahko še številne druge!

Ne spreglejte