Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
29. 4. 2024,
7.46

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Orange 7,02

Natisni članek

Evrovizija Raiven

Ponedeljek, 29. 4. 2024, 7.46

2 meseca, 2 tedna

Kako bo videti nastop Raiven na evrovizijskem odru

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Orange 7,02
Raiven, Evrovizija | Foto Sarah Louise Bennett/EBU

Foto: Sarah Louise Bennett/EBU

Raiven se je s svojo Veroniko že prvič preizkusila na evrovizijskem odru, opravila je prvo vajo in razkrila, kako bo videti njen nastop.

V Malmöju se je s prihodom delegacij in prvo vajo že začela evrovizijska vročica, ki bo naraščala vse do prihodnjega tedna, ko nas čakajo torkov in četrtkov predizbor ter sobotni finale.

Tekmovalci so že opravili prvo vajo na odru Arene Malmö, med njimi seveda tudi slovenska predstavnica Raiven. "Na evrovizijskem odru se počutim zelo dobro, veliko bolje, kot sem mislila. Zelo sem pomirjena. Komaj čakam, da bo 7. maj," je po prvi vaji dejala slovenska predstavnica, za katero bo, kot je omenila, šlo zares v torek, na prvi polfinalni večer.

Nastop Raiven na prvi vaji:

Fotogalerija
1
 / 9

Vsak posebni učinek na odru je treba plačati

Raiven je o nastopu na Evroviziji in tem, da je marsikaj odvisno od denarja, ki si ga pripravljen plačati, pred kratkim spregovorila za Siol.net.

"Evrovizija ni poceni zadeva, sploh če hočeš imeti dodelan nastop, kot si ga sam želiš. Vse je odvisno od tega, kaj želiš postaviti na oder. A če želiš konkurirati drugim državam, je lasten finančni vložek neizogiben," je povedala, "mislim, da nihče izmed Slovencev do zdaj še ni imel večje uporabe pirotehnike, tudi zato, ker so to zelo drage stvari. In del vseh posebnih učinkov na odru je plačal tudi sam izvajalec."

Preberite več:

Sara Briški Cirman Raiven
Trendi Raiven pred odhodom na Evrovizijo: Lov na čarovnice je še vedno zelo aktualen
Ne spreglejte