Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 10. 2011,
13.13

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Michael Jackson

Sreda, 5. 10. 2011, 13.13

8 let

Jacksonova družina se bo udeležila premiere dokumentarca Življenje ikone

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
David Gest je o Michaelu Jacksonu posnel dokumentarni film Življenje ikone, premiere pa se bo naslednji mesec v Londonu udeležila tudi Jacksonova družina.

Premiere dokumentarnega filma, ki se bo predstavil 2. novembra, se bodo udeležili Michaelova mama Katherine Jackson, brat Tito Jackson in sestra Rebbie Jackson. Vsi trije so namreč sodelovali pri nastajanju tega filma, tudi Rebbie, ki se sicer izogiba večji medijski pozornosti. Pred predvajanjem filma pa bodo tudi sodelovali v okrogli mizi, kjer bodo odgovarjali na marsikatera vprašanja.

Na zabavi bo pelo 20 znanih soul pevcev

Po predstavitvi filma bo David Gest, sicer Michaelov dobri prijatelj iz otroštva, priredil manjšo zabavo, na kateri bodo nastopile nekatere legende iz sveta soul glasbe. "Zelo sem vesel, da se bodo Katherine, Tito, Rebbie Jackson in nekaj sto drugih slavnih zvezdnikov udeležili premiere mojega dokumentarnega filma o Michaelu Jacksonu. Sledila bo zabava za tiste s povabilom, kjer bo nastopilo 20 znanih pevcev. Ta zabava bo legendarna," je povedal David Gest.

Tisti, ki si premiere ne boste ogledali v Londonu, pa boste lahko dokumentarni film kupili v obliki DVD-ja, ki bo izšel 31. oktobra. Prek spletne strani Legendary Michael Jackson pa lahko že oddate prednaročilo za DVD.

Kralj popa, kot marsikdo poimenuje Michaela Jacksona, je dve leti po njegovi smrti še vedno v središču pozornosti. Zanimanje za preminulega pevca se je povečalo z začetkom sojenja osebnemu zdravniku Michaela Jacksona konec prejšnjega meseca. Tako bo letos luč sveta ugledal njegov album Immortal, v njegovo čast je posvečena predstava cirkuške skupine Cirque de Soleil, luč sveta pa bo ugledal tudi Gestov dokumentarni film, ki prek številnih intervjujev pove marsikaj novega o Michaelovem življenju, med drugim tudi občutke njegove družine ob številnih obtožbah o pedofiliji.

Ne spreglejte