Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 3. 2014,
21.54

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Angelina Jolie Brad Pitt otroci igralec film

Ponedeljek, 10. 3. 2014, 21.54

8 let

Angelina in Brad ne želita, da bi njuni otroci postali igralci

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Angelina Jolie in Brad Pitt ne želita, da bi otroci sledili njunemu poklicu.

Par skupaj vzgaja šest otrok – 12-letnega Maddoxa, 10-letnega Paxa, devetletno Zaharo, sedemletno Shiloh in petletna dvojčka, Vivienne in Knoxa. Kljub temu da se je hčerka Vivienne skupaj z mamo Jolie pojavila v manjši vlogi v prihajajočem Disneyjevem fantazijskem filmu Maleficent, Angelina otrok nikakor ne spodbuja, da bi postali profesionalni igralci.

Za revijo Entertainment Weekly je povedala: "Z Bradom meniva, da je zabavno, da se otroci morda pojavijo v manjših vlogah v filmu in da skupaj z nama preživljajo čas na snemalnih prizoriščih, a kaj več od tega ne želiva. Mislim, da sva oba istega mnenja, ko povem, da si ne želiva, da postanejo poklicni igralci."

O nastopu Vivienne v filmu Maleficent pa je dejala: "Takrat je bila stara štiri leta. In vsi preostali tri-, štiriletni otroci so se me v opravi zlobne vile z ličili in ogromnimi rogovi preprosto bali. Niso želeli biti v moji bližini. In ker smo za vlogo princeske potrebovali nekoga, ki bi lahko igral z mano, je bila edina izbira Viv, ki se edina ni bala mojih rogov, oči in krempljev."

Dodala je še, da se je je Pax, ko jo je prvič zagledal v vsej opravi, neverjetno bal in ko se mu je želela približati, je zbežal. "Bil je zelo vznemirjen. Mislila sem, da se le šali, zato sem ga nekaj časa preganjala, a kmalu zatem ugotovila, da je zadeva resna, saj se me je resnično bal in je celo jokal. Pred njim sem morala sleči kostum in mu pokazati, da je vse skupaj le maska in da se pod njo skriva njegova mati. Šele takrat se je umiril in zadeva je bila rešena."

Ali je Angelina v vlogi zlobne vile Maleficent, ki poskrbi, da se princesa Aurora zbode v kolovrat in pade v stoletni sen, resnično tako strašljiva, bomo morali počakati do 30. maja letos, ko bodo film premierno prikazali najprej v ZDA, nato pa bo začel svoj pohod po svetovnih kinodvoranah.

Se studiu Disney obeta ponovitev finančnega uspeha, kot ga je leta 2010 doživel z Alico v Čudežni deželi Tima Burtona – prihodki filma so znašali več kot milijardo dolarjev (več kot 720 milijonov evrov)? Prvi napovedniki in analize filmskih strokovnjakov temu pritrjujejo.

Ne spreglejte