Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 1. 2021,
9.25

Osveženo pred

3 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,37

1

Natisni članek

vrnitev serija Seks v mestu

Ponedeljek, 11. 1. 2021, 9.25

3 leta, 3 mesece

Zdaj je uradno: Seks v mestu se vrača, a brez ene igralke #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,37

1

Oboževalci legendarne nadaljevanke in filmov Seks v mestu so vzhičeni, kajti zdaj je uradno: to pomlad se bo snemalo nadaljevanje serije. A v njem ne bodo nastopili vsi liki. Kim Catrall, ki je dolga leta igrala Samantho, se namreč zagotovo ne bo vrnila.

Z objavo uradnega napovednika, ki so ga na svojih družbenih omrežjih delile tudi glavne igralke v priljubljeni nadaljevanki Sarah Jessica Parker, Kristin Davis in Cynthia Nixon, je zdaj tudi uradno potrjeno, da se Seks v mestu vrača na male zaslone. Nove epizode nadaljevanke, ki jo je pred leti predvajal kanal HBO, se bodo vrnile na njegovo novejšo platformo za predvajanje TV-vsebin, HBO Max, poročajo tudi mediji.

V oživitvi Seksa v mestu bodo nastopili trije od štirih glavnih likov. | Foto: IMDb V oživitvi Seksa v mestu bodo nastopili trije od štirih glavnih likov. Foto: IMDb

Oživitev priljubljene nadaljevanke bo precej drugačno, kajti v njem ne bodo nastopile vse štiri prijateljice. Kontroverzna PR Samantha Jones, znana po svojem ostrem jeziku in nenasitni želji po spolnosti, namreč ne bo del nadaljevanj, saj se igralka Kim Catrall, ki jo je dolga leta igrala, ne želi vrniti v serijo.

To je v komentarju pod objavljenim napovednikom potrdila tudi Sarah Jessica Parker. Ko je eden od njenih sledilcev namreč zapisal, da bodo gledalci pogrešali Kim oziroma Samantho, se je Parkerjeva na to odzvala z zapisom: "Tudi mi jo bomo. Zelo jo imamo radi."

Seks v mestu
Trendi Vse kaže, da se Seks v mestu vrača, vendar z veliko spremembo

Nadaljevanje Seksa v mestu bo imelo deset polurnih epizod, dogajanje pa se ne bo nadaljevalo tam, kjer se je končalo v drugem delu filma Seks v mestu, temveč bo postavljeno v realni čas. Carrie, Miranda in Charlotte bodo tako v novih delih stare stare čez petdeset let, piše portal Entertainement Tonight.

Kim Catrall se nadaljevanju serije ne bo pridružila. | Foto: Reuters Kim Catrall se nadaljevanju serije ne bo pridružila. Foto: Reuters

Pod oživitev legendarne nadaljevanke se bodo kot soproducentke podpisale vse tri igralke, taktirka glavnega izvršnega producenta pa ostaja v rokah Michaela Patricka Kinga. Snemanje se bo začelo to pomlad v New Yorku, kdaj bodo sveže epizode Seksa v mestu predvajane na HBO Max, pa še ni znano.

Trendi Glavni igralec zapušča serijo: "Nočem igrati heteroseksualnih likov"
Trendi Igralka po mnogih letih poustvarila seksi filmski prizor #video
Ne spreglejte