Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 3. 2018,
12.22

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,28

3

Natisni članek

Taraji P. Henson Ryan Seacrest oskarji rdeča preproga

Ponedeljek, 5. 3. 2018, 12.22

6 let, 1 mesec

Še lani je bil kralj rdeče preproge, letos so ga ignorirali

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,28

3

Ryan Seacrest | Foto Reuters

Foto: Reuters

Na rdeči preprogi letošnjih oskarjev se je le peščica znanih obrazov ustavila pri znanem TV-voditelju, ki je še do nedavnega pred mikrofon zlahka dobil prav vsakega hollywoodskega zvezdnika.


Ameriški radijski in TV-voditelj Ryan Seacrest je že leta najbolj prepoznaven obraz med tistimi, ki poročajo z rdečih preprog ob podelitvah nagrad. Pred mikrofonom in kamero televizije E! je redno gostil največje zvezde, ki so v vrsti čakale, da bi lahko z njim spregovorile nekaj besed o dogodku in opravi, ki jo nosijo.

Zvezdnice in zvezdniki so hodili mimo njega

Na letošnjih oskarjih pa je bilo povsem drugače. Seacresta je namreč dolgoletna sodelavka pred kratkim obtožila spolnega nadlegovanja in čeprav je 43-letnik obtožbe kategorično zanikal, mu je Hollywood skoraj povsem obrnil hrbet. Njegovo javljanje z oskarjevske rdeče preproge je bilo tako precej mučno, pred mikrofon je le stežka zvabil nekaj znanih obrazov - od 20 nominirank in nominirancev za igralske oskarje so z njim govorili le štirje, skupno pa mu je uspelo intervjuvati le 22 ljudi.

Med tistimi, ki so se pri Seacrestu vendarle ustavili, je bila tudi igralka Taraji P. Henson, ki pa je po mnenju mnogih to storila le zato, da bi ga zbodla. "Vesolje vedno poskrbi za dobre ljudi," mu je dejala, "Veš, kaj mislim s tem?"

Seacrest se je strinjal z njo, na spletu pa je takoj završalo, da je bila to pravzaprav kritika na njegov račun. Nekaj trenutkov zatem se je namreč ustavila še pri Wendi Mclendon-Covey, ki je z rdeče preproge poročala za televizijo ABC. Na vprašanje, kako je, ji je dejala: "Zdaj, ko sem v tvoji družbi, sem odlično."

Igralka je sicer pozneje za revijo People dejala, da Seacresta absolutno podpira in da njena izjava ni bila uperjena proti njemu, a spletnih uporabnikov ni prepričala.

Ne spreglejte