Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 5. 2016,
9.34

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Foto: Thinkstock, Telekom Slovenije

Natisni članek

advertorial Telekom Slovenije Modri Plus mobilna telefonija fiksna telefonija internet televizija Olimpijske igre Rio de Janeiro Keira Knightley Hillary Swank Kirsten Dunst Sandra Bullock

Torek, 10. 5. 2016, 9.34

2 meseca, 1 teden

Pripravite se na vroče športno poletje

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Foto: Thinkstock, Telekom Slovenije

družina televizija | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Navdihujoči športni filmi z močnimi junaki v glavnih vlogah vas bodo pripravili na športno poletje, ki bo letos še posebej vroče. Naj vas nič ne ustavi – priskrbite si naročniški paket Modri Plus.

Preklopite na športno vzdušje

Pravo navijaško razpoloženje je ključno, da se ob spremljanju tekem lahko prepustimo športnim užitkom. Dinamično poletje, ki se letos napoveduje že z junijskim evropskim prvenstvom v nogometu, bo doseglo vrhunec na 31. olimpijskih igrah moderne dobe avgusta v Riu de Janeiru – to bodo prve olimpijske igre v Južni Ameriki. Te dni je v polnem zamahu tudi Prva Liga Telekom Slovenije, končuje pa se rokometna liga prvakov.

Za tiste, ki že nestrpno odštevajo dneve do začetka olimpijskih iger 5. avgusta, priporočamo nekaj vrhunskih športnih filmov, ki vam bodo razkrili tudi kakšno neznano plat športnih spektaklov, osebnih zgodb in navijaških vragolij.

Vrhunska kombinacija: ko si roko podajo filmi in šport

Športni filmi so bili vedno vir navdiha za številne mlade navdušence, ki so si šele utirali pot med športne velikane, za marsikoga pa so ti filmi priložnost za obujanje spominov ali hrepenenj.

Filmska umetnost ponuja širok nabor filmov s športnimi junaki v glavni vlogi.

Šport, ki čaka na vas 24 ur na dan

gol goal film imdb | Foto:

V videoteki DKino je tudi za ljubitelje športnih filmov veliko vsebin. Tako si ljubitelji košarke lahko ogledajo koprodukcijski film Postali bomo prvaki sveta (Bićemo prvaci sveta, 2015). To je zgodba o štirih pionirjih, ki so ustanovili legendarno jugoslovansko šolo košarke in ki so hkrati zaslužni za razvoj tega športa v Evropi. V mednarodno pisani igralski zasedbi slovenske barve med drugimi zastopata Jure Henigman (v vlogi Iva Daneua) in Katarina Čas.

Nogometni navdušenci si lahko ogledajo film Messi (2014), ki prek intervjujev, starih posnetkov in igranih prizorov prikaže nogometno pot enega najboljših nogometašev današnjega časa. V videoteki DKino sta na ogled tudi filma Gol! (Goal! The Dream Begins, 2005) o revnem mehiškem fantu Santiagu Munezu, ki se s pomočjo nekdanjega nogometaša Glena Foya prebije v člansko postavo angleškega prvoligaškega kluba Newcastle F.C., in film Gol 2: Uresničene sanje (Goal II: Living The Dream, 2007) o tem, kako Santiago osvoji lovoriko najboljšega igralca v tem klubu.

V odlični biografski drami Nepremagljiv (Invictus, 2009), ki osvetljuje delo in življenje južnoafriškega borca proti apartheidu Nelsona Mandele, se Mandela v želji končati krivice v svoji državi obrne na kapetana nacionalne ekipe za ragbi. Kapetan, ki ga igra Matt Damon, in Mandela, ki ga igra Morgan Freeman, združita 43-milijonski narod v sanjah o zmagi na svetovnem prvenstvu v ragbiju.

Najboljša tekma vseh časov (The Greatest Game Ever Played, 2005) pa spremlja zgodbo ameriškega golfista Francisa Ouimeta, ki se je leta 1913 na Odprtem prvenstvu ZDA pomeril s svojim idolom Harryjem Vardonom in kot prvi amater v zgodovini osvojil lovoriko.

Toliko športne energije in ekipnega duha na kupu vas bo gotovo navdušilo vsaj za spremljanje športa, mogoče pa tudi za dejansko športno aktivnost.

Vrhunski naročniški paket za vso družino

paket Modri Plus | Foto: Soline Foto: Soline

Naj vas nič ne ustavi. Zagotovite si naročniški paket za vso družino Modri Plus Telekoma Slovenije, ki vas bo prepričal z vrhunsko televizijsko izkušnjo, z eno programsko opcijo po izbiri, hitrim internetom, brezskrbno mobilno telefonijo z razkošnimi desetimi gigabajti prenosa podatkov in možnostjo štirih mobilnih številk, s katerimi lahko skupaj koristite vse omenjene prednosti paketa, ter fiksno telefonijo.

Zagotovite si najboljši sedež

Doživite vrhunsko televizijsko izkušnjo – paket Modri Plus ponuja več kot 230 programov, od tega 40 v HD-tehniki, in več kot 10.000 različnih vsebin v kar osmih videotekah. Poleg tega si lahko v akcijski ponudbi izberete še eno programsko opcijo po svoji izbiri – HBO, VOYO, Pickbox, Minimax+ …

Najljubše programe lahko spremljate tudi, ko niste doma, in sicer na računalniku, tablici ali mobitelu prek spletne televizije TViN – kjerkoli v Sloveniji. Zamujene vsebine si lahko ogledate tudi do 7 dni nazaj in si zabavo prilagodite povsem po svojih željah.

Priklopite kar tri dodatne mobilne številke

Paket Modri Plus vključuje neomejene klice v vsa slovenska omrežja, neomejene SMS-e in MMS-e v Sloveniji, 10 GB prenosa podatkov v Sloveniji in možnost priklopa do treh dodatnih številk – Druga številka, ki koristijo mobilne količine nosilnega paketa Modri Plus.

Spremljajte internet hitro in varno

Internet v paketu Modri Plus je izjemno hiter in varen: hitrost na optiki do 100 Mb/s proti uporabniku in 20 Mb/s od uporabnika, možnost storitve Varen splet in možnost storitve Varnostni paket Kaspersky.

Imate radi klasiko?

Paket Modri Plus omogoča naročnikom tisoč minut fiksnih telefonskih pogovorov v vsa slovenska omrežja.

Vse storitve v enem paketu

Paket Modri Plus zagotavlja popolno brezskrbnost vsej družini.

Mesečna naročnina ob vezavi: 63,95 evra na mesec za eno leto (za nove naročnike) oziroma za šest mesecev (za obstoječe naročnike). Mesečna naročnina brez vezave znaša 69,95 evra na mesec.

Ne spreglejte