Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 4. 2018,
15.44

Osveženo pred

6 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,63

Natisni članek

zakulisje snemanje Kataya oriana girotto Jasna Kuljaj

Petek, 6. 4. 2018, 15.44

6 let

Pokukajte v zakulisje nastajanja oddaje Zvezda magazin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,63

Ne le, da je pestro in zabavno, ko se kamere prižgejo in začnejo Jasna Kuljaj, Oriana Girotto in Kataya brez zavor komentirati dogajanje v šovu iskanja talentov Nova zvezda Slovenije, veliko zabavnega se zgodi tudi takrat, ko voditeljica in komentatorki ne vedo, da jih že snemamo.

Jasno, Oriano in Katayo lahko gledate vsako soboto v oddaji Zvezda magazin, kjer komentirajo dogajanje v pevskem šovu Nova zvezda Slovenije. | Foto: Planet TV Jasno, Oriano in Katayo lahko gledate vsako soboto v oddaji Zvezda magazin, kjer komentirajo dogajanje v pevskem šovu Nova zvezda Slovenije. Foto: Planet TV

Kot se za tipični "babji čvek" spodobi, se med pripravami na snemanje na seznamu za obravnavo znajdejo vse mogoče teme – moda, otroci, trači, pa tudi prepevanja na manjka. Kako ne bi tudi Jasna in Oriana ob Katayi kaj zapeli, ko pa se pri oddaji Zvezda magazin vse vrti okrog glasbe.

"Tik preden se prižge lučka na kameri, svoji kolegici vsaj približno seznanim s tem, kaj mislim v oddaji govoriti. V tem konkretnem primeru sem ju seznanila s tem, da bom prebrala modni komentar na moj račun, objavljen v eni od trač revij. Oriana je ugotovila, da je po standardih omenjenega modnega kritika naredila prav vse možne modne kikse," je spodaj objavljen posnetek pojasnila Jasna.

"Ob gledanju tega posnetka me je presenetilo, kako grdo gledam Katayo in kako ji težim, naj da kak znak od sebe, da mi sledi. Kataya to presneto dobro prenaša, očitno zato, ker ima največ dela s svojo slušalko. Slušalke nam namreč stalno padajo ven iz ušesa, sama sem se na to že navadila, Kataya se pa še bo," dodaja v smehu.

O čem so se pred enim od snemanj pogovarjale jezikave Jasna, Oriana in Kataya, preverite v spodnjem videu. Jutri pa ne zamudite novega dela oddaje Zvezda magazin, ki bo na sporedu ob 22.40, takoj po novem delu pevskega šova Nova zvezda Slovenije.

Ne spreglejte