Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
3. 10. 2016,
5.30

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,98

Natisni članek

Westworld TV-serija SiOL TV HBO Anthony Hopkins Ed Harris Thandie Newton Evan Rachel Wood Michael Cricton

Ponedeljek, 3. 10. 2016, 5.30

6 let, 7 mesecev

WESTWORLD

Ne zamudite premiere serije, o kateri bodo to jesen vsi govorili

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,98
Westworld

Danes ob 20. uri bodo na HBO predvajali prvi del Westworlda – nove izvirne serije v lastni produkciji, ki raziskuje svet, kjer je zadoščeno vsakršni želji in domišljiji obiskovalcev. Če sklepamo po napovedniku in ustvarjalni ekipi, bo to veljalo tudi za gledalce.

Že pogrešate Igro prestolov? Vsaj do pomladi, ko bodo začeli predvajati sedmo sezono te priljubljene in z rekordnim številom emmyjev nagrajene serije, lahko pozabite nanjo, da pa bo čas minil hitreje, je HBO poskrbel za novo serijo Westworld, ki obljublja, da bo postala nova velika uspešnica te televizijske mreže.

Temačna odisejada o nastanku umetne zavesti in prihodnosti grešnih misli

Desetdelno dramatično serijo Westworld je navdihnil istoimenski celovečerec iz leta 1973, ki ga je po lastnem scenariju režiral avtor romana Jurski park Michael Crichton. Film so na kanalu HBO 2 predvajali pred premiero serije, in sicer v soboto, 1. oktobra, ob 19. uri, zdaj pa je dostopen tudi prek storitev HBO GO in HBO On Demand.

Serija Westworld govori o zabaviščnem tematskem parku, poseljenem z roboti, zgodba pa se dogaja na prehodu med bližnjo prihodnostjo in fiktivno preteklostjo. | Foto: Serija Westworld govori o zabaviščnem tematskem parku, poseljenem z roboti, zgodba pa se dogaja na prehodu med bližnjo prihodnostjo in fiktivno preteklostjo.

Zakaj pravzaprav gre? Serija Westworld je temačna odisejada o nastanku umetne zavesti in prihodnosti grešnih misli. Serija govori o zabaviščnem tematskem parku, poseljenem z roboti, zgodba pa se dogaja na prehodu med bližnjo prihodnostjo in fiktivno preteklostjo ter raziskuje svet, kjer je zadoščeno vsakršni želji in domišljiji obiskovalcev.

Bleščeča imena tako za kamero kot pred njo

Da bo serija postala naslednica Igre prestolov, nakazujejo že zveneča imena njenih ustvarjalcev.

Westworld sta producirala Jonathan Nolan (producent filmov Vitez teme in Medzvezdje) in J. J. Abrams (režiser Vojne zvezd: Sila se prebuja), v glavnih vlogi brezkompromisnega ustanovitelja zabaviščnega parka dr. Roberta Forda pa se bo preizkusil oskarjevec Anthony Hopkins (Ko jagenjčki obmolknejo).

"Če bi se lahko popolnoma prepustili domišljiji in počeli vse, kar bi si zaželeli – menite, da bi o sebi spoznali stvari, ki si jih niste želeli?" Jonathan Nolan

Hopkins v Westworldu ni osamljen. Bleščečo igralsko zasedbo dopolnjujejo štirikratni nominiranec za oskarja Ed Harris (Trumanov šov, Pollock), dvakratna nominiranka za zlati globus Evan Rachel Wood (Rokoborec), prejemnik zlatega globusa in emmyja Jeffrey Wright (Angeli v Ameriki), v seriji pa nastopata še Thandie Newton (Misija: Nemogoče 2) in James Marsden (trilogija Možje X).

Spoznajte glavne like iz serije:

Fotogalerija
1 / 6
Bo Igra prestolov na prihodnji podelitvi emmyjev končno dobila konkurenco? Za zdaj lahko samo ugibamo. Več bo znano danes ob  20. uri, ko bodo na HBO predvajali prvi del serije Westworld.

Prvi del serije Westworld je že dostopen na storitvah HBO GO in HBO On Demand.

Napovednik serije Westworld:

Kje in kdaj si bodo lahko uporabniki SiOL TV ogledali prvi del serije Westworld?

KJE? KDAJ? PROGRAMSKO MESTO*:
HBO 3. 10. ob 3. in 20. uri, 4. 10. ob 18.45 6 in 200
HBO 2 4. 10. ob 22.45 204
HBO 3 3. 10. ob 21.15, 4. 10. ob 0.35, 6. 10. ob 21. uri 206
HBO OD že na voljo 203
HBO GO že na voljo 240

 *Velja za komunikator BOX.

Programska opcija HBO na SiOL TV

Programska opcija HBO vam nudi pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov je brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO OD, kjer si vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in prinašata največje zvezde v vaše domove.

Več o programski opciji si preberite tukaj.

Ne spreglejte