SiolNET. Trendi Film in TV
3,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na Planet TV prihaja nova oddaja, posvečena vsakdanjim težavam in njihovim rešitvam

3,15

termometer

 | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Televizija Planet TV pripravlja novo magazinsko oddajo Dan., v kateri bodo iskali rešitve za številne izzive, ki jih pred nas postavlja en sam dan. Oddajo bosta vodili Katja Tratnik in Lili Žagar, na sporedu bo od ponedeljka do petka ob 17. uri.

Nova magazinska oddaja Dan. se bo posvečala temam, težavam in rešitvam, ki nam jih prinaša vsakdan. Gre za teme, ki obvladujejo naša življenja, našo zasebnost; od vzgoje, popotništva, ljubiteljskega športa do kuhanja in trendov, ki jih zasledimo na družbenih omrežjih. Vse teme bodo uporabljene kot izhodišče za iskanje uporabnih spoznanj. Spoznanj, ki bodo olajšala spopadanje z neštetimi izzivi v enem samem dnevu.

Oddaja Dan. bo oddaja za vso družino, sproščena in zabavna, vodili jo bosta prekaljeni voditeljici Lili Žagar in Katja Tratnik. "Veselim se najinega novega izziva," je povedala Katja in še dodala: "Zdi se mi, da sva si z Lili po energiji kar podobni in računam na precej smeha ... Sicer pa komaj čakam, da se gledalcem predstavimo tudi z živo sliko."

Lili Žagar, Katja Tratnik | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Lili Žagar, Katja Tratnik | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Lili Žagar pa se na male zaslone vrača po krajšem premoru: "Stojim pred novim izzivom, zaradi katerega sem po dolgem času spet prijetno vznemirjena. Neučakano se veselim nove oddaje, predvsem pa novega formata, ki bo povsem drugačen od tega, kar sem delala na televiziji do zdaj. Veselim se tudi dela z izkušeno in predano ekipo, v kateri so tudi ljudje, s katerimi sem pred leti začenjala svojo televizijsko pot."

V oddaji Dan. bomo postavili piko na konec dneva in v uri in pol poskrbeli, da bodo gledalci sproščeno uživali v iskanju številnih novih uporabnih spoznanj. Oddaja Dan. bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 17. uri.

Preverite, kako so na ljubljanskih ulicah snemali promocijski spot za novo oddajo Dan.

Save

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 61
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin