SiolNET. Trendi Film in TV
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Meg Ryan bo komični TV-seriji posodila svoj glas

3

termometer

Po nekajletnem igralskem premoru se Meg Ryan vrača na male zaslone. V seriji Kako sem spoznala vajinega očeta je sicer ne bo mogoče videti, ampak slišati. Glas bo posodila pripovedovalki.

Entertainment Weekly poroča, da se 52-letna igralka, zvezdnica romantičnih komedij iz devetdesetih let prejšnjega stoletja, po letih igralskega nedelovanja vrača v velikem slogu. Ustvarjalci serije Kako sem spoznala vajinega očeta (How I Met Your Dad) – ta nastaja pri TV-hiši CBS –, nadaljevanja velike uspešnice Kako sem spoznal vajino mamo (How I Met Your Mother), so Ryanovi ponudili vlogo pripovedovalke.

V naslovni vlogi junakinje Sally bo mogoče videti pisateljico in igralko Greto Gerwig, Ryanova pa bo posodila glas Sally iz prihodnosti. Igralec Bob Saget je bil tisti, ki je v seriji Kako sem spoznal vajino mamo, posodil glas pripovedovalcu, Tedu iz prihodnosti.

Gre za prvo veliko vlogo Meg Ryan v zadnjih letih. Partnerica Johna Mellencampa je namreč igralsko kariero za nekaj časa obesila na zvon in se posvetila vzgoji devetletne posvojenke Daisy. Zadnji film, v katerem je Ryanova nastopila, je Serious Moonlight iz leta 2009. Lani oktobra je sicer naznanila, da bo producirala novo komično TV-serijo za hišo NBC in v njej tudi nastopila.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin