SiolNET. Trendi Film in TV
1,86

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Katarina Čas zaigrala ob še eni hollywoodski igralki

1,86

termometer

Katarina Čas, Ashley Judd | Katarina je fotografijo z Ashley Judd delila v "storyjih" na Instagramu. | Foto: Instagram
Katarina je fotografijo z Ashley Judd delila v "storyjih" na Instagramu. Foto: Instagram

Naša uspešna igralka Katarina Čas, ki ji vedno bolj uspeva tudi v tujini, se lahko pohvali z novim dosežkom: zaigrala je v priljubljeni seriji Berlinski urad, v kateri nastopajo cenjena imena, med njimi tudi Ashley Judd.

Kanye West Trendi Kanye West tvitnil o Jožetu Plečniku, a nihče ne ve, zakaj

Katarina Čas je na svojem profilu na Instagramu ponosno delila objavo in "storyje", da je postala del tretje sezone serije Berlinski urad. Zaigrala je ob boku znane igralke Ashley Judd, s katero je delila tudi fotografijo, sledilcem pa pokazala še napovednik serije.

"Ne morem razložiti, kako vesela sem, da sem del tretje sezone serije Berlinski urad. Poglejte si napovednik! Prihaja to nedeljo, 2. decembra, v ZDA," je navdušeno zapisala na svojem profilu na Instagramu.

Katarina v Berlinskem uradu igra Sofio Vesik, za zdaj pa bo nastopila v devetih epizodah.

Eno glavnih vlog v seriji ima tudi priznani britanski igralec Rhys Ifans, ki se ga lahko spomnimo iz filmov Harry Potter in Svetinje smrti - 1. del, Notting Hill in Rock'n'Roll pirati, nastopajo pa tudi Richard Jenkins, Keke Palmer in Tamlyn Tomita.

Uspešna doma in v tujini

Berlinski urad je tako postal zadnji mednarodni zapis v bogatem Katarininem življenjepisu. Njeni najodmevnejši vlogi sta vloga v priljubljenem filmu Volk z Wall Streeta z Leonardom DiCapriom ter vloga v filmu Danny Collins, kjer je zaigrala ob legendarnem Alu Pacinu.

V slovenskem filmu smo lahko Katarino nazadnje gledali v drami Prebujanja ob Juriju Zrnecu, Saši Pavlin Stosić, Sebastianu Cavazza ter Jani Zupančič in Primožu Pirnatu.

Prebujanja, film Trendi Prebujanja: nov slovenski film, poln znanih obrazov
delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin