Kako je Charlize Theron trpela za svoj novi film

Oskarjevka, ki trenutno navdušuje v filmu Atomska blondinka, je razkrila, da je bilo snemanje tega akcijskega trilerja vse prej kot preprosto.

Kako je Charlize Theron trpela za svoj novi film
Foto: Blitz Film & Video Distribution

Film Atomska blondinka (Atomic blonde), ki že žanje uspehe po svetovnih kinematografih, sredi avgusta pa prihaja tudi na slovenska platna, je bil za 41-letno Charlize Theron resna preizkušnja.

Po snemanju jo je čakalo več kirurških posegov

Atomska blondinka (Atomic Blonde) Foto: Blitz Film & Video Distribution Kot je razkrila za revijo Total Film, so ji med snemanjem počili kar trije zobe, zaradi česar je morala po tem, ko so snemanje končali, prestati več operacij. "Prav nič lepo ni bilo. Imela sem težave s počenimi zobmi, ob tem pa sem trenirala pet ur na dan. No, po nekaj kirurških posegih sem spet kot nova," je sproščeno opisala nič kaj zavidljivo situacijo.

Ni hotela pomoči kaskaderjev

Charlize Theron v filmu igra agentko britanske tajne službe MI6, zaradi česar je nastopala v številnih akcijskih prizorih, in odločena je bila, da bo prav vse odigrala sama, brez pomoči kaskaderjev - tudi po tem, ko si je poškodovala zobe.

Atomska blondinka (Atomic Blonde) Foto: Blitz Film & Video Distribution

"Ko je prišla na snemanje v Budimpešti, je že imela težave z zobmi, poškodovala si jih je med treningom v Los Angelesu," je o igralkini predanosti povedala pomočnica vodje kaskaderjev Monique Ganderton. "Mislili smo si, ojej, poškodovana je, ničesar ne bo hotela početi. Toda ne, naslednji dan se je prikazala, vzela tableto proti bolečinam in se lotila snemanja."

Sorodne vsebine

Komentarji

1
  • TTbow / 10.08.2017. ob 15:36

    en najbolj neumnih filmov kar sem jih gledal. Ženska nalomi po 5-6 tipov naenkrat bp. Feminizem, ki je šel daaaaleč čez mejo in v vode absurda.

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano