Igralko iz muzikala Mamma Mia ujeli med sprehodom po Visu

Deževje v Dalmaciji je zamaknilo začetek snemanja muzikala Mamma Mia.

Igralko iz muzikala Mamma Mia ujeli med sprehodom po Visu
Foto: Nina Vogrin

V ponedeljek so na hrvaškem otoku Vis nameravali začeti snemati nadaljevanje uspešnice Mamma Mia, a je filmski ekipi načrte pokvarilo slabo vreme. Prost dan so mnogi izkoristili za ogled otoka, hrvaški mediji pa so med sprehodom po mestu Vis ujeli igralko Jessico Keenan Wynn.

Jessica Keenan Wynn (levo) bo v nadaljevanju Mamma Mie igrala mlado Tanyo, lik, ki ga v odraslem obdobju igra Christine Baranski (desno). Jessica Keenan Wynn (levo) bo v nadaljevanju Mamma Mie igrala mlado Tanyo, lik, ki ga v odraslem obdobju igra Christine Baranski (desno). Foto: Getty Images

Ta bo v muzikalu Mamma Mia: Spet se začenja! igrala mlado Tanyo, lik, ki ga v "odrasli" različici igra Christine Baranski.

Nadaljevanje Mamma Mie je še pred začetkom snemanja naletelo na precej ovir, pred dvema tednoma je umrl scenograf, ki naj bi sodeloval pri nastajanju filma, te dni pa jim je načrte prekrižalo deževje, ki je zajelo Dalmacijo. Govorilo se je celo, da Meryl Streep, glavna zvezda filma, sploh ne bo prišla na Vis - ta ugibanja do zdaj niso bila ne potrjena ne ovržena.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano