SiolNET. Trendi Film in TV
0,77

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Bilo je nekoč ... v Hollywoodu: po filmu še TV-serija #video

0,77

termometer

Quentin Tarantino bo snemal serijo, za katero smo prvič slišali v njegovem najnovejšem filmu.

Režiser Quentin Tarantino, ki ima s filmom Bilo je nekoč ... v Hollywoodu železo v letošnjem oskarjevskem ognju, je napovedal snemanje TV-serije, ki jo je navdihnil ta film.

Ne gre za enako zgodbo, kot smo jo gledali v filmu, ampak je zamisel nekoliko bolj neobičajna - Tarantino namerava posneti Bounty Law, fiktivno kavbojsko serijo iz 60. let, v kateri je glavnega junaka Jaka Cahilla igral Rick Dalton, glavni lik filma Bilo je nekoč ... v Hollywoodu (tega je igral Leonardo DiCaprio). Zapleteno? Malce pa res.

Leonardo DiCaprio kot Rick Dalton kot Jake Cahill, osrednji lik serije Bounty Law, za katero ste prvič slišali v filmu Bilo je nekoč ... v Hollywoodu. Serijo namerava režiser Quentin Tarantino tudi zares posneti. | Foto: IMDb Leonardo DiCaprio kot Rick Dalton kot Jake Cahill, osrednji lik serije Bounty Law, za katero ste prvič slišali v filmu Bilo je nekoč ... v Hollywoodu. Serijo namerava režiser Quentin Tarantino tudi zares posneti. Foto: IMDb

Tarantino se je priprave na film, ki ima deset nominacij za oskarja, lotil tako intenzivno, da je dejansko spisal pet epizod serije Bounty Law, je povedal v intervjuju za Deadline. Kot je pojasnil, ga je fasciniral televizijski format, pri katerem je treba celoten dramski lok speljati v pol ure. "Vprašal sem se, ali bi tudi sam zmogel kaj takega, in na koncu spisal pet polurnih epizod."

Povedal je še, da bo za serijo potreboval kakšno leto in pol, za zdaj pa ni jasno, ali bosta tudi v njej igrala DiCaprio in Brad Pitt, ki je v filmu Bilo je nekoč ... v Hollywoodu prav tako del te serije, igra namreč DiCaprievega kaskaderskega dvojnika.

Oglejte si še:

Bilo je nekoč ... v Hollywoodu Trendi Bilo je nekoč ... v Hollywoodu (Once Upon a Time ... in Hollywood)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin