Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
10. 7. 2019,
14.07

Osveženo pred

4 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50

Natisni članek

Beyonce Blue Ivy Levji kralj premiera

Sreda, 10. 7. 2019, 14.07

4 leta, 9 mesecev

Beyoncé s hčerko pritegovala poglede na premieri Levjega kralja #video

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50
Beyonce, Levji kralj | Beyoncé je na premiero pripeljala svojo hčerko Blue Ivy. | Foto Getty Images

Beyoncé je na premiero pripeljala svojo hčerko Blue Ivy.

Foto: Getty Images

Sinoči se je v Los Angelesu odvila svetovna premiera nove različice legendarne risanke Levji kralj. V njej je svoj glas levinji Nali posodila pevka Beyoncé, ki se je premiere udeležila s hčerko Blue Ivy, s katero sta poželi vso pozornost.

Beyonce, Jay-Z
Trendi Tako je videti, ko kdo vznemiri Beyonce #video

Beyoncé in njena sedemletna hčerka Blue Ivy sta nosili ujemajoči se črno-srebrni opravi in morda sta bili prav zato središče vse pozornosti na svetovni premieri animirane pustolovščine Levji kralj.

Pevka je nosila kreacijo Alexander McQueen - črn s srebrnimi dodatki prešit suknjič, ki se je z bokov nadaljeval v prosojno krilo, posuto z bleščicami. Videz je dopolnila z ujemajočo se torbico, nakitom in čevlji ter s kitkami in spetimi lasmi. Da je več več, je na dogodku pokazala tudi Blue, ki je nosila podobno opravo z enakim sporočilom.

Stilsko usklajeni mati in hči sta poželi veliko pozornosti. | Foto: Getty Images Stilsko usklajeni mati in hči sta poželi veliko pozornosti. Foto: Getty Images

Beyoncé je v prenovljeni risanki posodila glas levinji Nali. | Foto: Getty Images Beyoncé je v prenovljeni risanki posodila glas levinji Nali. Foto: Getty Images

Novi Levji kralj k nam prihaja v nedeljo

Nova različica Levjega kralja je bila težko pričakovana predvsem zaradi izjemnega uspeha izvirnika iz leta 1994. Ta je zaznamoval generacije otrok in odraslih po vsem svetu, v blagajne kinematografov pa je pred 25 leti prinesel skoraj milijardo dolarjev.

Glasove nepozabnim likom so v novi verziji poleg Beyoncé (Nala) posodili še Donald Glover (Simba), James Earl Jones (Mufasa), Chiwetel Ejiofor (Scar), John Oliver (Zazu) in Seth Rogen (Pumbaa).

Medtem ko si gledalci čez lužo že lahko ogledajo novo različico te legendarne risanke, pa jo bomo mi prvič videli v nedeljo, 14. julija. Pri nas si bo možno ogledati tudi sinhronizirano verzijo, v kateri so glasove glavnim junakom med drugim posodili Sebastian Cavazza, Klemen Mramor, Klemen Slakonja in Tilen Artač.

Levji kralj
Trendi To so Slovenci, ki jih bomo slišali v novem Levjem kralju #video
Ne spreglejte