Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 12. 2016,
9.59

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,10

Natisni članek

zmaga resničnostni šov Planet TV Kmetija: Nov začetek intervju

Torek, 20. 12. 2016, 9.59

6 let, 7 mesecev

Kmetija: Nov začetek

Adriana, zmagovalka šova Kmetija: Nov začetek: Z zmago sem zavezala zlobne jezike

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,10
Kmetija: Nov začetek finale | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Šov Kmetija: Nov začetek je v tretji sezoni dobil prvo zmagovalko, v finalu je namreč slavila Adriana Košenina, ki se s posestva na Zaplani vrača bogatejša za 50 tisoč evrov.

Ste prva ženska, ki je zmagala v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek. Je bila zaradi tega zmaga še slajša?

Res je bila še slajša. Upam, da bom z zmago motivirala tudi druge ženske, da se prijavijo v resničnostne šove in poskusijo zmagati. Zdaj so namreč videle, da je tudi to mogoče, če stremiš k temu cilju.

Kakšni so bili prvi občutki, ko je postalo jasno, da ste zmagovalka?

Še zdaj ne dojemam povsem, da sem zmagala. Po tretjem dvoboju superfinala mi je bilo namreč jasno le, da sem premagala Zaro, ne pa tudi, da je 50 tisoč evrov resnično mojih.

Kmetija: Nov začetek finale | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Drugi dvoboj superfinala je bil še posebej napet. Na trenutke ste celo dajali vtis, da boste puško vrgli v koruzo in zmago prepustili Zari. Je bilo res tako?

Res je, med žaganjem tramov sem hotela nekoliko močneje zažagati in v tistem trenutku me je med lopaticama tako zabolelo, da sem videla črne pike. Imela sem tudi zelo suha usta in zmanjkovalo mi je sape. Bilo mi je zelo težko, toda kasneje sem zaslišala spodbudne besede in krike svojih navijačev s tribun. Našla sem neko energijo in si rekla, da ne smem obupati. To se mi je na koncu obrestovalo.

Petdeset tisoč evrov je zdaj vaših, kaj boste naredili z njimi?

Nekaj denarja bom porabila zase, saj mislim, da si to tudi zaslužim. Sicer pa bo precej denarja šlo za popravilo hiše, pa tudi Matjažu in Maticu bom plačala počitnice, ker si tudi onadva to zaslužita.

V finale ste se uvrstili štirje tekmovalci. Kateremu izmed njih bi zmago najbolj privoščili, če sami ne bi zmagali?

Pri glasovanju gledalcev je iz igre izpadel Matjaž. Če se to ne bi zgodilo, bi zmagovalec šova najverjetneje postal on. Imel je res veliko željo po zmagi in menim, da bi si jo tudi zaslužil. Imel je tudi že izdelane načrte, kako bi porabil denar. Na drugi strani je Zara o tem, kako bi porabila denar, začela govoriti šele v zadnjih dneh, prej tega nikoli ni omenila. Tudi Maticu bi zmago zelo privoščila, vendar on denarja ne potrebuje tako zelo kot Matjaž, ki je hotel iz tega nekaj ustvariti zase.

Kmetija: Nov začetek finale | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Na posestvu ste preživeli vseh 90 dni, kateri dogodek v šovu se vam je najbolj vtisnil v spomin?

Najbolj mi bo v spominu ostal prvi dan, ko smo balo sena porivali po bregu navzgor. Po tistem sem bila povsem izmučena. Zelo sem bila ponosna, da sem kot prva vladarka uspešno opravila tedensko nalogo, pa tudi obisk domačih je bil zelo lep in čustven trenutek. Takšne stvari ostanejo s tabo vse življenje.

S katerim od sotekmovalcev vas nikoli ne bomo videli skupaj na kavi?

Vsekakor me ne boste videli v družbi Boža, Andreja, Franca, Lidije in Anne. Z zlobnimi jeziki so mi namreč želeli povzročiti toliko škode, da bi bila res nora, če bi se zdaj spreminjala in delala lepa ter šla z njimi na kavo. Njih mi res ni treba nikoli več videti. Če bodo oni mene morda klicali na kavo, bom poskušala najti lep diplomatski izgovor, da se temu srečanju izognem.

Kmetija: Nov začetek finale | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Za nami je že tretja sezona šova Kmetija: Nov začetek. Preden ste vstopili v šov, ste približno vedeli, v kaj se podajate. Vas je v šovu kljub vsemu karkoli presenetilo?

Najbolj me je presenetilo, da bomo morali živeti ob tako skromni prehrani. Ko sem prvič videla vrt, sem bila prepričana, da se nekje skriva še en večji vrt, poln pridelkov. Tudi omejeno količino oblačil smo lahko vzeli s sabo, primanjkovalo pa nam je tudi higienskih pripomočkov. To je bilo zame najtežje.

V šovu ste zdržali do samega konca. Ste si v kakšnem trenutku rekli, da imate dovolj in da želite domov?

Ko sem v koči za dvobojevalce čakala na dvoboj z Vidom, sem res razmišljala o tem. Če bi bil takrat v bližini kakšen avtomobil, v katerem bi bili ključi, bi brez razmišljanja sedla vanj in nihče me ne bi ustavil.

V areni ste zmagali kar šestkrat. Kateri dvoboj je bil najtežji?

Moram reči, da noben dvoboj ni bil lahek in da nikogar nisem podcenjevala, verjetno najlažji pa je bil dvoboj s Klavdijo. Največ sivih las mi je vsekakor povzročal Matic, predvsem najin prvi dvoboj je bil zelo napet. Matic je bil zagotovo zelo težak nasprotnik.

Kmetija: Nov začetek finale | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Kdo od tekmovalcev, če lahko izpostavite enega, vam je šel najbolj na živce?

Težko izpostavim samo enega. Na misel mi najprej prideta Lidija in Anna. Menim, da Anna ni tako slaba ženska, le včasih prehitro odpre usta, medtem ko Lidija neprestano razmišlja, kako bi človeku čim bolj škodovala.

Ste se v šovu o sebi naučili kaj novega?

Dobila sem potrditev, da imam še zmeraj dovolj mirne živce, saj so bili trenutki, ko bi jih lahko popolnoma izgubila. Me pa veseli, da sem bila tudi v šovu takšna, kot sem sicer. Ljudem rada v obraz povem, kaj si o njih mislim.

Kako pa bo zmaga v šovu vplivala na vaše nadaljnje življenje?

Upam, da čim bolj pozitivno. Iz tega si želim tudi čim več iztržiti. Vem, da to za sabo potegne tudi nekaj slabih stvari, vendar sem se v zadnjem času naučila, da ti tudi negativne kritike dajo neko energijo, da se še bolj potrudiš, da dosežeš svoj cilj in zavežeš zlobne jezike, kot sem to jaz naredila Lidiji in preostalim.

Kmetija: Nov začetek finale | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Bi se še kdaj prijavili v resničnostni šov?

Da, v šov Kmetija: Nov začetek bi se še prijavila, drugi šovi pa niso zame, saj veliko raje fizično delam, kot da moram biti zaprta med štirimi stenami.

Na družbenih omrežjih je na vas letelo tudi precej negativnih komentarjev. Kako ste se spopadali s tem?

Na nekaj takih komentarjev sem res naletela, vendar sem si o tem mislila svoje, saj so to le ljudje, ki hodijo od računalnika pred televizijo in nato na stranišče ter to ponavljajo ves dan. Drugače je, ko šov izkusiš na lastni koži. Je pa lepo, ko te na cesti recimo ogovori starejša ženska in ti pove, da je ponosna nate, čeprav se sploh nikdar prej nisva srečali in se ne poznava. To potem odtehta dvesto slabih komentarjev.

Kaj pa bi zdaj, ko ste zmagali, sporočili tem zlobnim jezikom?

Mislim, da mi jim ni treba nič sporočati, saj sem jim že s tem, ko sem zmagala v šovu, zavezala jezike.

Ne spreglejte