Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 2. 2015,
15.10

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Bar Planet TV stanovanje

Ponedeljek, 23. 2. 2015, 15.10

8 let

Poglejte, kje bodo živeli barovci (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Tik preden se vanj vselijo tekmovalci resničnostnega šova Bar, smo pogledali stanovanje, kjer bodo barovci pod budnim očesom kamer preživeli 15 tednov.

Marca na Planet TV prihaja resničnostni šov Bar, ki ga bodo snemali na ljubljanskem Nebotičniku. A tekmovalci bodo 15 tednov skupaj preživeli 24 ur na dan, kar pomeni, da ne bodo skupaj le delali, ampak tudi spali.

Kaj vse bomo videli v masažni kadi? Dvanajst barovcev bo živelo v luksuznem stanovanju v Zupančičevi jami, ki se z 220 kvadratnimi metri razteza v dveh nadstropjih. Stanovanje ima dve spalnici, prostorno dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, pa tudi veliko teraso, mamljivo masažno kad in kadilnico, a nobenega kotička, kjer bi se tekmovalci lahko skrili pred kamero.

Kamere vse vidijo tudi, ko ugasnejo luči Kamera jih bo spremljala celo na stranišču, zahvaljujoč tehnologiji pa jim ne bo pomagalo niti, če bodo ugasnili luč. Kamere namreč ravno tako dobro vidijo tudi v temi. Stroške bodo pokrili tekmovalci Barovci bodo morali plačevati tudi vse stroške, od najemnine stanovanja in bara, položnic za elektriko in vodo do hrane, kako jim bo to uspelo, pa je odvisno od njihovih sposobnosti vodenja Bara.

Kot nam je zaupala izvršna producentka šova Melinda Rebrek, bodo morali barovci na teden zaslužiti od pet do sedem tisoč evrov, če želijo pokriti vse stroške.

Ena od velikih prednosti stanovanja sta tudi dva ločena vhoda, kar bo ustvarjalcem šova omogočalo nadzor nad tekmovalci, ne da bi jih ti srečevali. "Mešanje barovcev in ekipe v tem formatu šova ni zaželeno. Oni živijo svoje življenje, brez interakcije z zunanjim svetom," je dodala Rebrekova.

Stanovanje je opremila scenografka Gordana Kazić, v njegovo notranjost pa lahko prvi pokukate v spodnji galeriji.

Ne spreglejte