Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 4. 2021,
12.47

Osveženo pred

3 leta

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek prenova Mercator M Tehnika

Sreda, 14. 4. 2021, 12.47

3 leta

Hitra, ugodna in kakovostna prenova hiše: sanje ali resničnost?

Oglasno sporočilo
Mtehnika

Hitrost, kakovost, ugodne cene − ali lahko pri gradnjah ali prenovah hiš stavimo na vse troje? Mnogi pravijo, da če si želimo hitre in kakovostne gradnje, potem so tudi končni stroški največkrat višji. Podobno je tudi, ko govorimo o proračunu. Si želite kopalnice ali pa fasade iz sanj in pri tem ne želite delati kompromisov? Ste morda omejeni s proračunom? Potem se kaj hitro lahko podaljša čas izvedbenih del.

Pri M Tehniki dobro poznajo te večne izzive lastnikov nepremičnin, zato svojim kupcem zagotavljajo tako hitro kot tudi cenovno ugodno prenovo ali gradnjo hiše. Pri tem pa skrbijo, da se nam izpolni kar največ želja. Kako? Spoznajte v nadaljevanju!

M Tehnika svojim kupcem zagotavlja tako hitro kot tudi cenovno ugodno prenovo ali gradnjo hiše.  | Foto: M Tehnika svojim kupcem zagotavlja tako hitro kot tudi cenovno ugodno prenovo ali gradnjo hiše.

Pri M Tehniki lahko že s samo enim obiskom izberemo vse mojstre, nujne za gradnjo ali prenovo

Še preden se položi prvi tlakovec ali pa se popleska prva stena, lahko veliko časa porabimo za iskanje pravih mojstrov. Lastnikom nepremičnin je pogosto tudi težko predvideti vsa potrebna dela pri gradnji ali prenovi, po navadi pa tudi ne vedo, katere mojstre potrebujejo. M Tehnika svojim kupcem poenostavlja gradnjo ali obnovo − že samo z enim obiskom poslovalnic, ki so po vsej Sloveniji, lahko izberemo mojstre, ki jih potrebujemo pri gradnji ali prenovi.

Že samo z enim obiskom poslovalnic M Tehnike, ki so po vsej Sloveniji, lahko izberemo mojstre, ki jih potrebujemo pri gradnji ali prenovi. | Foto: Že samo z enim obiskom poslovalnic M Tehnike, ki so po vsej Sloveniji, lahko izberemo mojstre, ki jih potrebujemo pri gradnji ali prenovi.

Kako do hitre in ugodne gradnje? Z mojstri M Tehnike lahko sestavimo časovno in finančno ugoden načrt.

Hitro in ugodno do vsega, kar si pri gradnji ali obnovi želite? Z dobro zastavljenim načrtom gradnje ali prenove je to mogoče. Strokovnjaki M Tehnike vam v prijaznem pogovoru predstavijo posebnosti najrazličnejših gradenj. Obenem pa sestavijo načrt gradnje ali prenove, ki upošteva vaše želje in sledi vašemu proračunu.

"Pri gradnji ali prenovi je treba stvari premisliti vnaprej. Hitro gre lahko kaj 'po svoje'. Skupaj z nami lahko kupci predvidijo vse stroške izvedbenih del in tudi nujen čas. Tako se izognemo nepredvidenim stroškom," pravi Polona Saksida iz M Tehnike.

Vsi mali in veliki mojstri, pozor! Pri nakupih nad 2.000 EUR lahko v M Tehniki prihranimo tudi do 20% na izbrane izdelke za gradnjo. Izkoristite posebni spomladanski M Tehnika popust, v poslovalnicah širom Slovenije! | Foto: Vsi mali in veliki mojstri, pozor! Pri nakupih nad 2.000 EUR lahko v M Tehniki prihranimo tudi do 20% na izbrane izdelke za gradnjo. Izkoristite posebni spomladanski M Tehnika popust, v poslovalnicah širom Slovenije!

S strokovnjaki M Tehnike lahko izberemo ustrezne materiale in sisteme, ki dolgoročno zagotavljajo toplotno in tudi zvočno izolacijo. | Foto: S strokovnjaki M Tehnike lahko izberemo ustrezne materiale in sisteme, ki dolgoročno zagotavljajo toplotno in tudi zvočno izolacijo.

Razmišljate o novi fasadi? Zagotovite si kakovostno izolacijo, kar najhitreje.

Fasada je dolgoročna naložba, pri kateri je še posebno pomembno, da pravilno uskladimo hitrost, ugodnost in kakovost. S kakovostno izvedbo namreč dolgoročno preprečujemo toplotne izgube in zagotavljamo prihranke. S strokovnjaki M Tehnike lahko izberemo ustrezne materiale in sisteme, ki dolgoročno zagotavljajo toplotno in tudi zvočno izolacijo. Dodatna ugodnost: ob nakupu materiala in koriščenju storitve se na material obračuna le 9,5-odstotni DDV. Več o storitvah fasaderstva in tudi pleskanja si lahko preberite na mtehnika.si.

M Tehnika enemu izžrebancu podarja darilno kartico za 1000 evrov.  | Foto: M Tehnika enemu izžrebancu podarja darilno kartico za 1000 evrov.

Kdor vse za gradnjo kupuje, ga M Tehnika nagrajuje!

Obiščite zivimgradimuzivam.si in morda ravno vi prejmete darilno kartico v vrednosti 1000 evrov! V nagradni igri sodelujete s poslanim računom za nakup gradbenega materiala oziroma izdelkov iz gradbenega oddelka, izdelkov za obnovo doma. M Tehnika bo enemu izžrebancu podarila darilno kartico za 1000 evrov.

Nagradna igra poteka do vključno 31. maja 2021 na spletni strani zivimgradimuzivam.si. V njej pa lahko sodelujete tudi tako, da izpolnite kupon v specializiranem M Tehnika letaku Gradnje

Naročnik oglasnega sporočila je MTehnika.

Ne spreglejte