Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 9. 2023,
10.04

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča SAVA TURIZEM D.D.

Natisni članek

Moravske Toplice advertorial Sava turizem sproščanje wellness Terme 3000 termalna voda terme

Ponedeljek, 11. 9. 2023, 10.04

2 meseca, 2 tedna

Terme 3000 – Moravske Toplice

Užitki prekmurskega wellnessa

Vsebino omogoča SAVA TURIZEM D.D.

Jesen je najboljši čas za razvajanje ob termalnih vrelcih. Masaže, kopeli, tople savne, lepotna nega – prav z vsako od wellness storitev v Termah 3000 – Moravske Toplice, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts, boste korak bližje dobremu počutju.  

V Termah 3000 – Moravske Toplice lahko oddih združite s skrbjo za dobro počutje. Za vaše razvajanje skrbita dva wellness centra, Wellness Thermalium s prekmursko obarvanimi tretmaji in sodobnimi medico-wellness storitvami ter Thai center Livada z izbranimi tajskimi masažami in rituali. Svoja čutila boste tako lahko razvajali s ščepcem Prekmurja in njegovimi blagodejnimi naravnimi danostmi, med katerimi nedvomno izstopa naša črna termomineralna voda.

Terme 3000 | Foto: Sava Turizem Foto: Sava Turizem

Prepustite se črnini moravskih vrelcev  

Moravska termomineralna voda iz Term 3000 je bila leta 1964 razglašena za naravno zdravilno sredstvo. Blagodejna je za številne tegobe, med drugim pri revmatizmu. Še posebej je učinkovita v svoji nefiltrirani obliki, ki jo najdete v t. i. črnih kopelih. 

Terme 3000 | Foto: Sava Turizem Foto: Sava Turizem

Blagodejni učinki edinstvene črne termomineralne vode: tonizira in osveži organizem, pomirja in pospešuje porjavitev kože na soncu, pomiri in zmanjša živčno napetost, izboljša prekrvavitev in pozitivno vpliva na kronične vnetne procese, ima analgetski, protibolečinski učinek, poživlja in osvežuje telo. 

Masaže, kopeli in rituali s ščepcem Prekmurja 

V naše tretmaje smo ujeli ščepec prekmurskih naravnih danosti. Prepustite se masaži Panonski travnik z oljem iz zelišč, masaži z bučnim oljem, različnim protistresnim masažam ali masažam z vročimi kamni. V naših ritualih spoznajte blagodejno moč kombinacije oblog iz blata, aromaterapije, pilingov in pomlajevanja s starodavnimi postopki, kot je krtačenje celega telesa. 

Terme 3000 | Foto: Sava Turizem Foto: Sava Turizem

Doživite vitalno energijo milijonov let 

V Wellnessu Thermalium najdete septarije, več milijonov let stare kamne, ki vas napolnijo z energijo in vam pomagajo lajšati tegobe. Sprostite se v umirjenem okolju in dovolite, da vas blagodejna energija odpelje na pot dobrega počutja. 

Terme 3000 | Foto: Sava Turizem Foto: Sava Turizem

Sprostitev v objemu ajde 

V sprostitvenem delu notranjega termalnega parka vas pričakujejo savne in leden vodnjak, ob njih pa ležalniki z blazinami, polnjenimi z ajdovimi luščinami. Blazine sproščajo, mikromasirajo in uravnavajo toploto telesa. 

Terme 3000 | Foto: Sava Turizem Foto: Sava Turizem

Sprehodite se po bosonogi poti in objemite drevesa 

Sprehodite se po bosonogi poti, ki jo sestavlja šest naravnih podlag iz prekmurske narave. Hojo po bosonogi poti priporočamo vsem, ki se počutite utrujeno in preživite veliko časa v zaprtih prostorih. Za počitek in umiritev se lahko zatečete tudi v objem dreves. Drevesa so vir življenjske energije in pozitivno vplivajo na počutje, pomirjajo in napolnijo z energijo. Vsako drevo ima svoje specifične lastnosti.  

Terme 3000 | Foto: Sava Turizem Foto: Sava Turizem

Ugodno wellness razvajanje v septembru in oktobru 

Predajte se blagodejnim učinkom črne termomineralne vode v Termah 3000 – Moravske Toplice ter uživajte v paketih termalnega wellness razvajanja Simfonija užitkov in Sanje z ajdo. Obema paketoma smo v izbranih jesenskih terminih znižali ceno (do 15 odstotkov), ponujata pa bivanje s polpenzionom, neomejeno kopanje v termalnih bazenih in že vključene wellness storitve. 

Terme 3000 | Foto: Sava Turizem Foto: Sava Turizem

Ne spreglejte