Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 2. 2018,
12.05

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,02

7

Natisni članek

Lindsey Vonn Zgodbe ZOI 2018 Pjongčang 2018

Sreda, 14. 2. 2018, 12.05

6 let, 2 meseca

Zgodbe, ki jih pišejo olimpijske igre

Lindsey Vonn išče moškega. Oglasite se ji na Twitterju.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,02

7

Lindsey Vonn | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

33-letna ameriška smučarska zvezdnica Lindsey Vonn, ki se z 81 zmagami v svetovnem pokalu nevarno približuje švedski legendi alpskega smučanja Ingemarju Stenmarku (v svoji statistiki ima 86 zmag), na valentinovo, praznik zaljubljencev, išče svojega Valentina. "Je še kdo med vami samski in bi bil rad moj Valentin?" je povprašala na Twitterju. 

Svetlolasa športnica, ki je pred leti intimno prijateljevala z ameriškim golfistom Tigerjem Woodsom, pozneje pa s Kenanom Smithom, pomočnikom trenerja moštva ameriškega nogometa Los Angeles Rams, je že večkrat potožila, da je samska in da išče moškega. Priložnost za kar javni poziv je izkoristila tudi na valentinovo, praznik zaljubljencev, ki v Sloveniji mineva v znamenju stavke in zaprtih šol ter vrtcev.

Lindsey Vonn | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

"Očitno je danes valentinovo. Na to sem povsem pozabila, saj sem na olimpijskih igrah, pa tudi samska. Je še kdo med vami samski in bi želel biti moj Valentin?" je nagovorila svoje sledilce prek Twitterja, objavo pa označila z značko #worthashot (#vredno je poskusiti).

Na njen profil na Twitterju že prihajajo ponudbe, Američanka pa je na nekatere od njih tudi javno odgovorila. Najbolj všeč ji je bilo sporočilo Jona Randalla, ki je v standardno valentinovo pesem Roses are red (Vrtnice so rdeče) vpletel svojo domislico: "Roses are red. Medals are gold. I'd get down on one knee, but I'm way too old." ("Vrtnice so rdeče, medalje so zlate, pokleknil bi, a sem prestar.")

Vonnova odkrito meri na zlato olimpijsko medaljo. | Foto: Reuters Vonnova odkrito meri na zlato olimpijsko medaljo. Foto: Reuters

Vonnova na svojih zadnjih olimpijskih igrah odkrito meri na zlato odličje, ki ga želi posvetiti svojemu pokojnemu dedku, na katerega je bila zelo navezana. Olimpijsko zlato že ima. V smuku si ga je prismučala leta 2010 v Vanvouvru, medtem ko je bila v superveleslalomu tretja. Olimpijske igre v Sočiju, kjer se je z dvakratnim naslovom olimpijske prvakinje (v smuku in veleslalomu) okitila slovenska smučarka Tina Maze, je zaradi poškodbe izpustila. 

Ne spreglejte