Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
18. 2. 2022,
8.30

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,82

4

Natisni članek

Cene Prevc Lovro Kos Peter Prevc Peter Prevc Peking 2022 Peking 2022 zimske olimpijske igre Peking 2022 zimske olimpijske igre sprejem olimpijske igre Timi Zajc Timi Zajc

Petek, 18. 2. 2022, 8.30

2 leti, 2 meseca

Pogovor s Timijem Zajcem na sprejemu v Hramšah

Zajc: Odrekanje od petega leta, najtežje lani ob aferi #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,82

4

V Hramšah je v četrtek zvečer več sto ljudi navdušeno pozdravilo zlatega in srebrnega skakalca iz Pekinga, svojega Timija Zajca. "Hvaležen sem vsem navijačem, vsem, ki me spremljajo in so me prišli pozdravit," je povedal v pogovoru za Planet TV.

Peter Prevc
Sportal Skakalni junaki doma, Petra Prevca v Radovljici pričakala množica #video

Timi Zajc in Peter Prevc sta v Pekingu osvojila srebrno kolajno na moški ekipni tekmi in zlato na mešani. | Foto: Anže Malovrh/STA Timi Zajc in Peter Prevc sta v Pekingu osvojila srebrno kolajno na moški ekipni tekmi in zlato na mešani. Foto: Anže Malovrh/STA Babica Timija Zajca je pred dnevi dejala, da je že kot deček skakal z mize na sedežno garnituro, da je imel skoke v genih. Zdaj so se vsa leta truda poplačala. "Treningi so bili od petega leta naprej. Vsak dan odrekanje. Ves sem se predal športu, a nikoli obupal. Najtežje je bilo lani po tisti aferi. Uspelo mi je nekaj lepega," je povedal za Planet TV na sprejemu v njegovih domačih Hramšah. Pozdravit ga je prišlo okoli 300 ljudi, nekateri so zato tudi predčasno zaključili delo.

Zadnji dnevi so bili namenjeni proslavljanju in vrnitvi, saj jih je čakala dolga pot domov, zdaj pa imajo dva dni počitka, nato pa pridejo novi treningi in nove tekme. Tekmovalne zime še ni konec. "Lahko še kaj pokažemo," gleda proti zaključku sezone Zajc. Ta prinaša svetovno prvenstvo v poletih v Vikersundu (od 10. do 13. marec) in domačo Planico (od 24. do 27. marec).

Bukovica Kranjec
Sportal Če bi bil še živ Žanov oče: "Zabava ne bi bila tako majhna, bilo bi noro!" #video
Ne spreglejte