SiolNET. Sportal Zimski športi
0,99

termometer

  • Messenger
  • Messenger
prihodnjo sezono na smučeh Kästle

Ilka Štuhec razkrila ime novega opremljevalca

0,99

termometer

Ilka Štuhec | Ilka Štuhec bo prihodnjo sezono začela na smučeh avstrijskega proizvajalca Kästle. | Foto: Vid Ponikvar/Sportida
Ilka Štuhec bo prihodnjo sezono začela na smučeh avstrijskega proizvajalca Kästle. Foto: Vid Ponikvar/Sportida

Slovenska specialistka za hitre discipline Ilka Štuhec je izbrala novega opremljevalca smuči. V prihajajoči sezoni bo tekmovala na smučeh avstrijskega proizvajalca Kästle, so sporočili iz njenega tabora.

Ilka Štuhec Sportal Skrivnostna Ilka Štuhec

Dvakratna smukaška svetovna prvakinja je razkrila ime novega opremljevalca smuči. Poglavje s Stöcklijem je končala, v novo sezono se odpravlja na smučeh avstrijskega proizvajalca Kästle.

"S smučmi znamke Stöckli sem dosegala vrhunske rezultate, zato bodo pri meni vedno imele posebno mesto. Zahvaljujem se za podporo in ji želim vse dobro tudi v prihodnje. Obenem pa se izjemno veselim novega poglavja na smučeh Kästle," je ob razkritju novega opremljevalca dejala 31-letna alpska smučarka. 

Kästle, novi opremljevalec 31-letne alpske smučarke | Foto: Kästle, novi opremljevalec 31-letne alpske smučarke "Kästle je pokazal veliko željo in pripravljenost za sodelovanje, pri katerem v središče postavljajo športnika in njegove potrebe. Po koncu sezone smo kar veliko testirali in smuči so se izvrstno izkazale. Občutki, ki sem jih imela na njih, so odlični, smuči so odzivne in prava izbira za nadaljevanje moje kariere. Zelo dobro smo se ujeli tudi z ljudmi, ki skrbijo za razvoj in to, da je tekmovalni del blagovne znamke na najvišji mogoči ravni. Do sezone nas čaka še veliko dela, a od tega nismo nikoli bežali, zato sem prepričana, da bomo v novo sezono vstopili dobro pripravljeni. Veselim se," pravi Štajerka, ki se bo novim izzivom naproti odpravila tudi z novim trenerjem.

Kdo bo nasledil Abplanalpa?

Kdo bo nasledil Stefana Abplanalpa, še ni jasno. "O zadnjih podrobnostih se še dogovarjamo. Trudimo se za to in se dogovarjamo. Enako je tudi pri dogovarjanju o opremi. Marsikaj je še odprtega in težko rečem, da se bo kaj zagotovo zgodilo," je o trenerski temi pred dnevi dejala Štuhčeva.

sprejem olimpijcev, Kranjska Gora, Meta Hrovat Sportal Nekdanji trener Tine Maze že preteklost, zdaj je čas še za enega povratnika Štefan Hadalin Sportal Hadalin se vrača, trenerji bodo potrjeni konec maja Garmisch Ilka Štuhec Sportal Ilka Štuhec res menja smuči, a novih še ni izbrala Ilka Štuhec Sportal Velika sprememba pri Ilki Štuhec?

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin