Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Sreda,
4. 7. 2018,
9.47

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,36

Natisni članek

teniški globus Wimbledon Aljaž Bedene ATP

Sreda, 4. 7. 2018, 9.47

5 let, 9 mesecev

Slovenec v Wimbledonu se zgleduje po angleškem nogometnem zvezdniku

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,36
Aljaž Bedene | Foto Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

V teh dneh v Wimbledonu poteka turnir za grand slam, kjer uspešno igra tudi naš igralec Aljaž Bedene. Ta je v enem izmed pogovorov dejal, da se zgleduje po angleškem nogometnem zvezdniku Harryju Kanu.

Aljaž Bedene je v prvem krogu igral proti trenutno drugemu britanskemu igralcu Cameronu Norrieju, ki ga je na koncu premagal po štirih nizih (4:6, 7:6, 7:6, 6:4) in se tako uvrstil v drugi krog turnirja. Njegov nasprotnik v drugem krogu bo Radu Albot iz Moldavije, ki je v uvodnem dvoboju po petih nizih premagal Pabla Carrena Busta.

 

It’s Coming Home 🦁🦁🦁 #england #worldcup #kane #itscominghome #3lions

A post shared by Aljaz Bedene (@aljazbedene) on

Med dvobojem je pomislil na angleškega zvezdnika

Ljubljančan je priznal, da je bil med uvodnim dvobojem večkrat besen, potem ko so linijski sodniki sprejemali odločitve, ki so bile proti njemu. Kljub temu je ostal miren in sprejel stvari takšne, kot so.

"Ni bilo lahko. Bila je pomembna točka, nato je bila predolga žoga. To je bila tretja ali četrta takšna žoga. Ostal sem miren. Pravzaprav sem pomislil na Harryja Kana, kako on reagira, ko sodnik sprejme sporno odločitev. On ostane osredotočen, zato tudi nosim njegovo majico," je uvodoma povedal Bedene, ki je priznal, da je velik oboževalec angleškega nogometaša.

"Pravzaprav gledam vse tekme"

"Je igralec, ki se drži tistega, kar najbolje zna. Ne prereka se s sodniki, ampak sprejema napake. Gledal sem tekmo, pravzaprav gledam vse tekme, ampak posebej sem gledal tekmo proti Tuniziji. Naredili so prekrške nad njim, on pa je ostal miren. Po tekmi je še sam povedal: 'Lahko bi znorel, ker je bil pomemben trenutek na tekmi. Ostal sem miren, kar je bilo na koncu pravilno," je še povedal naš najboljši teniški igralec, ki bo v sredo spet stopil na sveto travo.

Harry Kane je tudi po provokacijah Kolumbijcev ostal miren in osredotočen. | Foto: Guliverimage/Getty Images Harry Kane je tudi po provokacijah Kolumbijcev ostal miren in osredotočen. Foto: Guliverimage/Getty Images

Angleška reprezentanca je v torek igrala proti Kolumbiji, kjer je na koncu zmagala po 11-metrovkah. Harry Kane je prvi gol dosegel v reden delu tekme z 11-metrovke, potem ko je bil nad njim narejen prekršek v kazenskem prostoru. Angleški zvezdnik je tudi v tem primeru ostal miren in osredotočen, potem ko so Kolumbijci močno nasprotovali sodniški odločitvi in na neki način provocirali tudi njega.

Ne spreglejte