SiolNET. Sportal Tenis
2,89

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Sestra mu je dala teniško lekcijo #video

2,89

termometer

Maria Isabel Nadal
Foto: Gulliver/Getty Images

Rafale Nadal, eden od najboljših teniških igralcev vseh časov, je danes tudi eden izmed tistih, ki ne morejo trenirati na teniških igriščih. Španec se je v soboto znašel na svojem vrtu, kjer je partijo tenisa odigral s svojo sestro Mario Isabel Nadal.

Ko gre za točke, ne poznata milosti

Rafael Nadal je pred leti v svoji knjigi razkril, da je zelo navezan na svojo sestro in je do nje zelo zaščitniški. Včasih jo je s turnirjev celo klical in preverjal, ali je doma. Rafael Nadal in Maria, ta ga včasih spremlja na turnirjih, sta očitno vse do danes ostala v dobrih odnosih. A ko gre za točke in partijo tenisa, ne poznata milosti. Očitno imajo pri Nadalovih tekmovalnost v krvi.

Nadal je objavil posnetek, kako s svojo mlajšo sestro na dvorišču igrata tenis. Maria je pokazala, da ima občutek za tenis, in 19-kratnemu zmagovalcu turnirjev za grand slam dala lekcijo ter temu primerno proslavila.

Rafael Nadal, Novak Đoković Foto: Gulliver/Getty Images

Rafa zelo dejaven tudi pri pomoči proti koronavirusu

Nadala v zadnjih dneh ne skrbi samo za svojo fizično pripravo, ampak je tudi zelo dejaven pri dobrodelnem projektu #NuestraMejorVictoria, ki sta jo začela z znamenitim košarkarjem Pauom Gasolom. Namen projekta je, da španski športniki skupaj zberejo 11 milijonov evrov za tamkajšnji Rdeči križ proti boju koronavirusu.

Hvala, Nole!

Odziv je bil velik. Odzvali se niso samo španski športniki, ampak tudi drugi vrhunski športniki. Med njimi tudi Novak Đoković, ki se mu je Nadal zahvalil v srbskem jeziku.

"Velika zahvala Novaku Đokoviću za njegov prispevek za kampanjo #nuestramejorvictoria in za pomoč tistim, ko jo potrebujejo v boju proti koronavirusu. Hvala, Nole!"

Pred kratkim so odpovedali tudi wimbledonski turnir. Pred kratkim so odpovedali tudi wimbledonski turnir. Foto: Gulliver/Getty Images

Čakali bomo še več kot dva meseca

Profesionalnega tenisa ne bomo spremljali še več kot dva meseca. Združenji ATP in WTA sta sporočili, da je teniška sezona zaradi pandemije koronavirusa prekinjena vsaj do 13. julija. Najbolj črne napovedi so, da turnirjev letos ne bo.

Roger Federer, Rafael Nadal Sportal Dnevi, ki bi jih rad čim prej pozabil #video Jelena Đoković, Novak Đoković Sportal Zakonca Đoković srbskemu zdravstvu podarila milijon evrov Rafael Nadal Sportal Nadal in Gasol z roko v roki z Rdečim križem

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 7
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin