Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Četrtek,
21. 6. 2018,
12.31

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,17

1

Natisni članek

Roger Federer

Četrtek, 21. 6. 2018, 12.31

5 let, 10 mesecev

Roger Federer ima dovolj tovrstnih vprašanj: Nimam več kaj dodati

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,17

1

Roger Federer | Foto Reuters

Foto: Reuters

Roger Federer, eden najboljših teniških igralcev sveta, je na novinarski konferenci v Halleju dal vedeti, da ima dovolj vprašanj o morebitnem novem sponzorju oziroma opremljevalcu.

Trenutno prvi igralec sveta je že pred časom povedal, da bo, ko bo glede tega kaj novega, javnost za to izvedela pravi trenutek. Na zadnji novinarski konferenci v Halleju so ga namreč vprašali, ali obstaja možnost, da bo tudi v prihodnje sodeloval z ameriško znamko Nike.

Roger Federer
Sportal Federer in 255-milijonska ponudba: To so le govorice ...

"Poglejte, že prejšnji teden sem odgovoril na to vprašanje in razložil, da mi je z marcem potekla pogodba z znamko Nike." | Foto: Guliverimage/Getty Images "Poglejte, že prejšnji teden sem odgovoril na to vprašanje in razložil, da mi je z marcem potekla pogodba z znamko Nike." Foto: Guliverimage/Getty Images "Nimam več kaj dodati"

Že na prvi pogled se je videlo, da 36-letni teniški igralec noče govoriti o tem. "Kakšni so vaši načrti?" ga je vprašal eden izmed novinarjev. "Nimam v načrtu govoriti o tem z vami (smeh, op.p)." Novinar je vztrajal in ga vprašal, ali pogajanja še vedno potekajo.

"Poglejte, že prejšnji teden sem odgovoril na to vprašanje in razložil, da mi je z marcem potekla pogodba z znamko Nike. Logično je, da je veliko pogovorov, in res nimam več kaj dodati. Ko bo pravi čas, bom povedal. In če sem iskren, do takrat res ne bi hotel govoriti o tem," je še povedal Federer, ki si želi, da bi se ta stvar že zdavnaj rešila.

 Federer naj bi za desetletno pogodbo dobil vrtoglavih 255 milijonov evrov. | Foto: Reuters Federer naj bi za desetletno pogodbo dobil vrtoglavih 255 milijonov evrov. Foto: Reuters

Nesramna ponudba Japoncev

Že pred časom so na dan prišle novice, da naj bi japonski opremljevalec opreme Uniqlo 20-kratnemu zmagovalcu turnirjev za grand slam ponudil "nesramno" pogodbo. Federer naj bi za desetletno pogodbo dobil vrtoglavih 255 milijonov evrov. "To so le govorice," je pred dobim tednom povedal Federer. Po nekaterih informacijah naj bi bila težava obutev, saj Uniqlo ne izdeluje teniških športnih copat, omenjajo pa celo, da bi Federer lahko kmalu obul Adidasove športne copate.

Roger Federer
Sportal Po dveh minutah mu je bilo vse jasno

Baselčan trenutno igra na turnirju v Halleju, kjer ga v četrtek čaka dvoboj z Beniotom Pairejem, Francozom, ki je trenutno 48. igralec sveta. Pred tem se je z njim pomeril naš Aljaž Bedene, ki je letos že drugič izgubil proti zimzelenemu Švicarju. Ta se v Halleju počuti kot doma, saj je tam že devetkrat slavil.

Ne spreglejte