Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 9. 2023,
22.44

Osveženo pred

7 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,83

Natisni članek

Novak Đoković Rafael Nadal

Ponedeljek, 18. 9. 2023, 22.44

7 mesecev, 3 tedne

Nadal s ponesrečeno izjavo razjezil navijače Đokovića #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,83
Novak Đoković Rafael Nadal | Rafael Nadal in Novak Đoković sta odigrala 59 dvobojev. Izid v zmagah pa je 30:29 za Đokovića. | Foto Twitter

Rafael Nadal in Novak Đoković sta odigrala 59 dvobojev. Izid v zmagah pa je 30:29 za Đokovića.

Foto: Twitter

Teniški igralec Novak Đoković je pred kratkim na OP ZDA osvojil še 24. lovoriko na turnirjih za grand slam. Rafael Nadal mu do zdaj vsaj javno še ni čestital, je pa Španec dal izjavo, ki je zmotila veliko navijačev Srba.

Novak Đoković, prvi igralec sveta, trenutno uživa v domačem Beogradu, potem ko je pred kratkim zmagal na OP ZDA in dosegel še 24. lovoriko na turnirjih velike četverice. S tem se je še bolj oddaljil od Rafaela Nadala, ki ima v svoji vitrini 22 zmag na največjih turnirjih, medtem ko jih ima že upokojeni Roger Federer 20.

Majorčan je gostoval v oddaji Movistar+, v kateri je s svojo izjavo razjezil srbske navijače oziroma navijače Novaka Đokovića. "Mislim, da Novak Đoković to grand slam zgodbo doživlja na malce bolj intenziven način od mene in preostalih igralcev. Zanj bi bila velika frustracija, če ne bi dosegel tega rekorda," je v omenjeni oddaji dejal 37-letni Španec.

Rafael Nadal | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Nadal je nazadnje igral januarja

Nekateri Đokovićevi navijači so prepričani, da gre za ljubosumje Nadala in da bi bilo bolje, če bi mu čestital. Nadala, ki je pred kratkim prvič postal oče, že kar nekaj časa nismo videli na igrišču. Svoj zadnji dvoboj je odigral januarja na OP Avstralije in najbrž bo prihodnja sezona zadnja v njegovi karieri. Verjetno se bo pripravil na OP Francije in olimpijske igre v Parizu, kjer ima veliko možnosti za uspeh.

Na drugi strani Nole sploh še ne razmišlja o upokojitvi in se še vedno zelo dobro bori proti veliko mlajšim tekmecem. Koliko časa bo še vztrajal, ne ve niti on sam.

Preberite še:

Novak Đoković
Sportal Srb še naprej kralj svetovnega tenisa, Slovenci daleč od najvišjih mest
Novak Đoković
Sportal Novak Đoković odpovedal nastop na Kitajskem: Pogrešal bom navijače
Novak Đoković
Sportal Novak Đoković se je zlomil #video
Ne spreglejte