Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 10. 2017,
11.30

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20

Natisni članek

Novak Đoković

Torek, 24. 10. 2017, 11.30

6 let, 5 mesecev

Novak Đoković bo igral že letos

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20
Novak Đoković | Foto Reuters

Foto: Reuters

Čeprav je Novak Đoković sporočil, da se bo na teniška igrišča vrnil na OP Avstralije prihodnje leto, se bo po zadnjih informacijah na veselje svojih navijačev vrnil že letos.

Srbski zvezdnik bo konec decembra zaigral na turnirju v Abu Dabiju, ki bo potekal od 28. do 30. decembra. Đoković verjame, da je to pravi trenutek, da se vrne na teniška igrišča, potem ko je moral zaradi poškodbe komolca predčasno prekiniti letošnjo sezono.

Novak Đoković bo tudi v novi sezoni sodeloval z Andrejem Agassijem. | Foto: Guliverimage/Getty Images Novak Đoković bo tudi v novi sezoni sodeloval z Andrejem Agassijem. Foto: Guliverimage/Getty Images Idealen trenutek za vrnitev

"Zelo sem vesel, da se že petič vračam v Abu Dabi, kjer bo potekal deseti, jubilejni turnir. Velika čast je biti del takšnega turnirja. Tam bodo dobri igralci, kar pomeni, da je to idealen trenutek za vrnitev in začetek sezone. Abu Dabi je posebno mesto in verjamem, da bo to izjemen teniški dogodek za vse navijače," je za uradno stran turnirja povedal dvanajstkratni zmagovalec turnirjev za grand slam.

Poleg Đokovića bodo tam nastopili še Rafael Nadal, Stan Wawrinka, Miloš Raonić, Dominic Thiem in preostali.

Resistance. Persistence. Belief. Patience. Working hard on making stronger all of my muscles, both physical and mental and I’m enjoying the process! 👏🏼😄💪🏼

Objavil/a Novak Djokovic dne 16. oktober 2017

Trenira še brez loparja

Beograjčan je letošnjo sezono končal po Wimbledonu. V letošnji sezoni je odigral 12 turnirjev. V tem času je zbral 32 zmag in osem porazov, v svojo vitrino pa postavil dve lovoriki. Zmagal je na uvodnem turnirju v Dohi in na turnirju na travi v Eastbournu.

V tem času si je nekdanji prvi igralec vzel nekaj časa za družino, zdaj pa se že vneto pripravlja na novo sezono. Sicer še ne trenira z loparjem, ampak skrbi za telesno pripravo.

Ne spreglejte