SiolNET. Sportal Tenis
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Laura Clark

Kdo je sodnica, zaradi katere je bil Đoković izključen?

10

termometer

Novak Đoković |  | Foto: Gulliver/Getty Images
Foto: Gulliver/Getty Images

Ameriški mediji so hitro izbrskali, kdo je teniška linijska sodnica, ki jo je v nedeljo zvečer Novak Đoković po nesreči zadel v vrat in zaradi katere je bil srbski teniški zvezdnik izključen z OP ZDA. To je Laura Clark, med drugim ljubiteljica alkoholnih pijač.

Novak Đoković Sportal Oglasil se je Đoković: Pustite ubogo sodnico pri miru #video

V nedeljo je bil Novak Đoković, prvi igralec sveta, na veliko presenečenje izključen z OP ZDA. Ob koncu prvega niza je namreč izgubil živce in nehote z žogico zadel linijsko sodnico Lauro Clark. Ta je padla po tleh in lovila zrak. K sreči z omenjeno sodnico, ki prihaja iz ameriške zvezne države Kentucky, ni bilo nič hujšega.

Ta pogled linijske sodnice pove vse o tem, kaj si misli o potezi Novaka Đokovića. | Foto: Gulliver/Getty Images Ta pogled linijske sodnice pove vse o tem, kaj si misli o potezi Novaka Đokovića. Foto: Gulliver/Getty Images

Dobesedno čez noč je postala slavna

Beograjčan se ji je opravičil, zaradi njene zasebnosti pa ni hotel izdati njenega imena. A ob vseh družbenih omrežjih ameriški novinarji niso potrebovali veliko časa, da so izbrskali njeno ime. Pa ne samo to, izbrskali so tudi marsikatero podrobnost iz njenega življenja. Laura je praktično čez noč postala ena najslavnejših sodnic.

Novak Đoković | Foto: Gulliver/Getty Images Foto: Gulliver/Getty Images Enkrat jo je v usta zadela žogica s 130 kilometri na uro

V tenis se je zaljubila, ko je spremljala igre Peta Samprasa in Andreja Agassija. Bila je linijska sodnica na mladinskih in študentskih turnirjih, čez čas pa napredovala do OP ZDA in Davisovega pokala. Zanimivo je, da se ji ni prvič zgodilo, da jo je zadela teniška žogica. V enem izmed intervjujev, ki ga je dala pred šestimi leti, je razkrila, da jo je žogica pri hitrosti 130 kilometrov na uro zadela v usta. Tudi to je preživela.

Navdušena nad Hrvaško

Če sklepamo po njenih objavah na družbenih omrežjih, bi lahko rekli, da ima rada potovanja in uživanje dragih alkoholnih pijač. Enkrat je obiskala tudi Hrvaško, nad katero je bila navdušena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@zalexanderbrown @zacbrownband enjoying a fab ZAB Red Blend with my birthday boy......hello, St Louis!

A post shared by Laura Clark (@catwoman63) on

 

Novak Đoković Sportal Po veliki drami in diskvalifikaciji je Đoković odvihral s prizorišča #video Novak Đoković Sportal Kakšna neumnost Srba: Đokovića diskvalificirali! #video

 

 

delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin