Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
24. 7. 2023,
8.34

Osveženo pred

11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,91

Natisni članek

Novak Đoković

Ponedeljek, 24. 7. 2023, 8.34

11 mesecev

Novaka Đokovića ne bo v Torontu

Đoković se je pogovoril in sprejel odločitev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,91
Novak Đoković | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Po porazu v finalu Wimbledona se je teniški igralec Novak Đoković odločil odpovedati nastop na teniškem turnirju v Torontu. Srbskega zvezdnika so pred dnevi videli na počitnicah na prestižni jahti.

Novak Đoković je pred enim tednom na teniškem turnirju v Wimbledonu doživel boleč poraz, potem ko je pred tem na sveti travi zmagal štirikrat zapored. Letos mu je v epskem finalu načrte prekrižal Španec Carlos Alcaraz. Očitno je 23-kratni zmagovalec turnirjev za grand slam presodil, da potrebuje nekoliko več časa za počitek, zato se je odločil, da letos ne bo igral na turnirju serije masters v Torontu.

Novak Đoković se je pogovoril s svojo ekipo. | Foto: Reuters Novak Đoković se je pogovoril s svojo ekipo. Foto: Reuters "Verjamem, da je to prava odločitev"

"V Kanadi sem vedno užival, ampak po pogovoru z ekipo verjamem, da je to prava odločitev. Želel bi se zahvaliti Karlu Halu, direktorju turnirja, ki razume to odločitev. Resnično upam, da se bom v prihodnjih letih vrnil v Kanado in Toronto ter lahko spet igral pred odličnimi navijači," so zapisali v sporočilu za javnost. Beograjčan je sicer v svoji karieri v Kanadi štirikrat slavil, nazadnje pa je tam igral leta 2018.

"Seveda, razočarani smo, ker Novak letos ne bo igral. Je izjemen igralec in eden od tistih, za katerega vemo, da ga naši navijači radi gledajo. Pogrešali ga bomo, ampak še vedno imamo dolg seznam izjemnih igralcev, ki so za letos potrdili udeležbo. Vključno z 41 od 42 najboljših igralcev na svetu," je povedal Hale.

Nole je sicer že po Wimbledonu namignil, da bo pred OP ZDA, zadnjim letošnjim turnirjem za grand slam, igral turnir v Cincinnatiju. Ta turnir bo tudi priprava na New York.

Videti je, da uživa na dopustu

Novak Đoković je trenutno z družino na dopustu na Hrvaškem, in sicer v Dubrovniku. Ujeli so ga na prestižni jahti z imenom Tara. Tako je ime tudi njegovi hčerki. Kot vse kaže, eden najboljših teniških igralcev vseh časov uživa na zasluženem dopustu.

Preberite še:

Novak Đoković
Sportal Đoković je razkril, zakaj je polomil lopar #video
Novak Đoković
Sportal Novak Đoković bo plačal najvišjo kazen #video
Ne spreglejte