Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
13. 7. 2016,
19.47

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,30

Natisni članek

Bastian Schweinsteiger poroka Ana Ivanović

Sreda, 13. 7. 2016, 19.47

6 let, 7 mesecev

Je lahko še lepša? Ana Ivanović je Nemcu še drugič rekla da. #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,30

Srbska teniška igralka in ena najlepših žensk v svetu športa Ana Ivanović je večno zvestobo nemškemu nogometašu Bastianu Schweinsteigerju na matičnem uradu v Benetkah obljubila že včeraj. Danes sta poročno zavezo ponovila še na cerkveni poroki in v prisotnosti izbranih svatov. Mnogi med njimi prihajajo iz športne karavane.

Po poročanju tujih medijev sta se sveža zakonca Schweinsteiger, ki sta se včeraj v beneški mestni hiši poročila civilno, danes večno zvestobo obljubila še na cerkveni poroki.

 

Mr & Mrs ❤️

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Gostje, med njimi so številna znana imena iz sveta športa, naj bi se zabavali na poročnem slavju v luksuznem hotelu s sedmimi zvezdicami Aman Venice, kjer se je pred dvema letoma poročil tudi ameriški igralec George Clooney. Prvo pesem naj bi na željo neveste odpela hrvaška pevka Nina Badrić. Hrvaški mediji pišejo, da je Hrvatica odpela pesem Dnevi in leta, ki jo je javnosti predstavila pred kratkim.

28-letna srbska lepotica, ki je včeraj plenila poglede v sproščeni poletni beli opravi blagovne znamke Parker, za katero naj bi odštela manj kot 300 evrov, s spuščenimi lasmi in s stalnim nasmeškom na obrazu, je bila danes še bolj osupljiva.

Fotografijo, poleg katere je zapisala komentar "Čas je za odhod", je nekaj trenutkov pred odhodom na poročno slovesnost objavila na družbenem omrežju Facebook, za podobno potezo pa se je odločil tudi njen izbranec, kapetan nemške nogometne reprezentance in član moštva Manchester United Bastian Schweinsteiger.

Na poročni zabavi je nekaj skladb odpela tudi hrvaška pevka Nina Badrić. Slavnostni ples naj bi zakonca zaplesala na skladbo Dnevi in leta.

 

@zigman_official ❤️❤️❤️❤️❤️ #thankyouforyoursupport #dresstoimpress 🙏🏻🙌🏻👰🏻🎤👑❤️

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

Zaljubljenca sta si za včerajšnjo civilno poroko omislila sproščeno poletno opravo #foto

Poročne slovesnosti se udeležujejo njuni prijatelji iz športnega sveta. Poleg alpskega smučarja Felixa Neureutherja, ki je ženinov tesen prijatelj iz otroštva in njegova priča, ter Anine priče, srbske plavalke Miroslave Najdanovski, naj bi bili na poročnem obredu in zabavi prisotni tudi nemški nogometni selektor Joachim Low, nogometaš Thomas Muller ter teniška igralca Angelique Kerber in Andy Murray.

Ne spreglejte