SiolNET. Sportal Sportal +
3,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Tudi to je šport

Poglejte, kakšno presenečenje je Križaj pripravil Katarini Čas #video

3,45

termometer

Igralka Katarina Čas, ki je na sinočnji prireditvi Športnik leta motokrosistu Timu Gajserju podelila priznanje za tretje mesto v izboru za športnika leta, je bila v večeru glamurja tudi sama deležna prav posebnega darila.

Športnik leta | Foto: Mediaspeed Foto: Mediaspeed

Katarina Čas o vlogi in pomembnosti športa in športnikov:

Igralka Katarina Čas, ki je bila včeraj zvečer na prireditvi Športnik leta ena od podeljevalcev nagrad najboljšim, je na odru Gallusove dvorane Cankarjevega doma priznala, da je kot majhna deklica ponaredila podpis Bojana Križaja.

Luka Dončić in Primož Roglič Sportal Dončić ali Roglič: izbor, ki je bil obsojen na napačnega

Ker je bila njegova velika oboževalka, tako kot je bila v 80. letih prejšnjega stoletja to večina Slovenk in Slovencev, je po tekmi v Kranjski Gori, ki jo je obiskala skupaj z dedkom in babico, žal pa ostala brez tako želenega avtograma Bojana Križaja, tega enostavno ponaredila.

Aleksander Čeferin Sportal Čeferinu se zdi lepo, da je zmagal Roglič #video

"Z velikimi tiskanimi črkami sem napisala Katarini, Bojan Križaj," je razlagala zbranim na slovesni prireditvi, "vse skupaj pa ponosno pokazala svoji prijateljici Mojci. Ko me je ta vprašala, zakaj se je podpisal z velikimi tiskanimi črkami, sem izstrelila, da seveda zato, ker ve, da sem otrok in da bom le tako znala prebrati."

Športnik leta 2019 Sportal Janja Garnbret je Dončića zamenjala z Rogličem #video

A zgodba se tu še ne konča. Na RTV Slovenija so poskrbeli za prvovrstno presenečenje. Nekdanjega smučarja Bojana Križaja so prosili za avtogram, ga posneli med podpisovanjem, nato pa presenečeni igralki, ki jo trenutno lahko spremljate v celovečernem filmu Metoda Pevca z naslovom Jaz sem Frenk, izročili njegov uokvirjeni avtogram.

Vlado Knaflič Trendi "Žal mi je, da nimam več priložnosti govoriti z njim" #video

 

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin