Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
18. 8. 2022,
14.50

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,64

Natisni članek

ločitev

Četrtek, 18. 8. 2022, 14.50

1 leto, 8 mesecev

Francesco Totti

Kdo je kriv za ločitev? Ona naj bi se sestajala z osebnim trenerjem.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,64
Ilary Blasi Francesco Totti | Kdo je kriv za razpad zakona? Francesco Totti ali Ilary Blasi?  | Foto Guliverimage

Kdo je kriv za razpad zakona? Francesco Totti ali Ilary Blasi?

Foto: Guliverimage

Nekdanji italijanski nogometaš Francesco Totti je prejšnji mesec z objavo na družbenih omrežjih navijačem sporočil, da se z Ilary Blasi po 17 letih zakona razhajata. Potem ko so mediji špekulirali, da je za ločitev kriv on, so zdaj krivdo naprtili njej.

chi totti | Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort "Po 20 letih skupnega življenja je moje zveze z Ilary na žalost konec. Poskušal sem premostiti zakonsko krizo, a danes ugotavljam, da se ločitvi, ne glede na to, kako boleča je, ne moreva več izogniti. Še naprej bova enotna pri vzgoji najinih treh čudovitih otrok, in vedno jo bom spoštoval," je javnosti prek objave na družbenih omrežjih prejšnji mesec sporočil Francesco Totti, dolgoletni kapetan Rome, ki je nogometno kariero končal leta 2017.

Italijanski mediji so hitro začeli špekulirati, da je za razpad dolgoletnega zakona kriv nogometni zvezdnik, ki so ga pozimi prvič videli v družbi ekonomistke Noemi Bocchi, s katero se zdaj, kot vse kaže, sestajata, a zdaj vse bolj kaže, da je za razhod kriva Blasijeva.

Kot poroča italijanski časnik Chi, je Blasijeva, sicer nekdanja manekenka in uveljavljena TV-voditeljica, že pred letom in pol začela afero z osebnim trenerjem Cristianom Iovinom.

Chi poroča, da se je svetlolasa Italijanka povsem zagledala v postavnega trenerja. Ko je Totti na njenem mobilnem telefonu našel obremenjujoča sporočila, se je njun odnos ohladil.

Totti in Blasijeva sta bila poročena vse od leta 2005, v zvezi pa sta bila že nekaj let prej. Dolga leta sta veljala za enega najbolj znanih in priljubljenih italijanskih parov, ki so jima mediji prilepili vzdevek "italijanska Beckhama". V zakonu so se jima rodili trije otroci: sin Cristian in hčerki Chanel in Isabel.

V zakonu so se jima rodili trije otroci.  | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko V zakonu so se jima rodili trije otroci. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Govorice o tem, da v njunem zakonu ni vse tako, kot bi moralo biti, so se začele že septembra lani, ko je Totti brez žene praznoval svoj 45. rojstni dan, kmalu zatem pa so z njunih profilov na družbenih omrežjih izginile še skupne fotografije.

Preberite še:

James Hetfield, Metallica
Trendi Frontman Metallice se je ločil od žene, s katero je bil 30 let
Momčilo Bajagić – Bajaga
Trendi Bajaga se je po 33 letih ločil od žene, ki ji je posvetil vrsto svojih pesmi
Vitalij Kličko
Trendi Župan Kijeva se je ločil
Ne spreglejte