Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
11. 8. 2018,
13.38

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,21

Natisni članek

Lucija Mlinarič

Sobota, 11. 8. 2018, 13.38

5 let, 8 mesecev

Lucija Mlinarič je spoznala svojega športnega idola

Čustveno srečanje: slovenski športnici, ki se bori z rakom, se je uresničila vsaj ena želja #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,21
Lucija Mlinarič | Lucija Mlinarič, najuspešnejša slovenska kotalkarica vseh časov, je v Avstriji spoznala svojega idola Valentina Rossija.  | Foto Instagram

Lucija Mlinarič, najuspešnejša slovenska kotalkarica vseh časov, je v Avstriji spoznala svojega idola Valentina Rossija.

Foto: Instagram

Najboljša slovenska kotalkarica vseh časov Lucija Mlinarič, ki že drugič bije težko bitko z rakom, je po petkovem treningu pred Veliko nagrado v Avstriji spoznala svojega športnega idola, dirkača Valentina Rossija.

Lucija Mlinarič, ki ji je življenjske načrte že drugič prekrižala huda oblika raka, se je z enim od najbolj prepoznavnih likov iz sveta motociklizma Valentinom Rossijem srečala po petkovem treningu v Spielbergu v Avstriji, serijo fotografij s kratkega, a čustvenega srečanja pa delila s sledilci na družbenih omrežjih. Fotografije je opremila s pripisom: Ko se sanje uresničijo.

 

...quando i sogni diventino realta... 🌟 #VR46 #motogp #spielberg

A post shared by Lucija Mlinaric (@lucija_mlinaric) on

Nekdanja kotalkarica je med kratkim srečanjem Rossiju na hitro opisala, da je bila nekoč tudi sama športnica, a ji je načrte prekrižala bolezen. Rossi se ji je podpisal na majico in jo prijazno objel.

Mlinaričeva je svojo 25 let trajajočo športno kariero sklenila leta 2015. | Foto: Vid Ponikvar Mlinaričeva je svojo 25 let trajajočo športno kariero sklenila leta 2015. Foto: Vid Ponikvar

Do srečanja z dirkačem svetovnega formata seveda ni enostavno priti, k snidenju je bistveno pripomogla novinarska ekipa, ki na Kanalu A spremlja dirke Moto GP.

Poznali so Lucijino zgodbo in željo, da bi se srečala s svojim športnim idolom. Ekipa je njej in prijateljici Tanji priskrbela tudi vstopnice za ogled Velike nagrade Avstrije, ki bo na sporedu jutri.

Na Siol.net smo z vašo pomočjo na dobrodelni dražbi vin iz Goriških brd zbrali več kot 1.600 evrov za Lucijino alternativno zdravljenje. | Foto: Planet TV Na Siol.net smo z vašo pomočjo na dobrodelni dražbi vin iz Goriških brd zbrali več kot 1.600 evrov za Lucijino alternativno zdravljenje. Foto: Planet TV

Ne spreglejte