Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Lojze Grčman

Četrtek,
30. 1. 2014,
12.21

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

podkupovanje Thüringer

Četrtek, 30. 1. 2014, 12.21

5 let, 11 mesecev

Za obtožbe o podkupovanju Slovencev tekma prepovedi

Lojze Grčman

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Trener Thüringerja, nemškega udeleženca rokometne lige prvakinj, Herbert Müller je dobil kazen zaradi obtožb na račun slovenskih sodnikov Nenada Krstiča in Petra Ljubiča.

Evropska rokometna zveza (EHF) je trenerja nemškega Thüringerja Herberta Müllerja kaznovala z eno tekmo prepovedi vodenja svoje ekipe, ki jo bo odslužil proti Vardarju. Klub mora plačati tudi 5.000 evrov. Znesek bo polovičen, če v prihodnjih dveh letih ne bo nobenih incidentov.

''Gospod Müller je obtožbe o podkupovanju izrekel brez dokazov, s tem pa kršil pravila fair playa in kodeks EHF,'' so zapisali pri Evropski rokometni zvezi in izrekli omenjeno kazen.

''Rad bi videl nekoga, ki je Petru ali Nenadu nekaj ponudil'' Kozinski sodniški par s 33-letno kariero je decembra na posebni tiskovni konferenci pojasnil epilog dogajanja.

''Rad bi videl nekoga, ki je Petru ali Nenadu nekaj ponudil. Rad bi videl nekoga, ki bi imel ta pogum! Po poteku rezultatov v skupini A lige prvakinj je imela Baia Mare zelo majhne možnosti za napredovanje, zato bi bilo čudno, če bi v takem primeru kdo kaj ponujal. Kot tretje je čudno, da bi se neki župan hvalil s tem, kako je zakrivil kaznivo dejanje,'' je tedaj dejal Ljubič, ki je s svojim kolegom sodil v polfinalu pred kratkim končanega evropskega prvenstva, pred tem pa sta skrbela za spoštovanje pravil v finalu lanskega svetovnega prvenstva in predlanskih olimpijskih iger.

Ne spreglejte