Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
30. 11. 2014,
12.49

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Branko Tamše Urban Lesjak

Nedelja, 30. 11. 2014, 12.49

8 let, 3 mesece

Tamše: V prvem polčasu nismo igrali obrambe

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Celjski rokometaši so pri Vardarju izgubili z 34:32. Branko Tamše je bil nezadovoljen z obrambo, vendar opozoril, da mladi Celjani še ne morejo iz tedna v teden ponavljati vrhunskih predstav.

Slovenski rokometni prvaki so v Skopju izgubili za dva zadetka. Takšen zaostanek so si priigrali že po prvem polčasu, v drugem so bili sicer izenačeni, vendar je primanjkljaj dveh zadetkov ostal, kot sta ostali tudi dve točki Vardarju.

"V prvem polčasu nismo igrali obrambe oziroma smo jo igrali zelo 'svileno'. V prvem polčasu nas je v igri držal dober napad. Tudi v drugem polčasu nismo bili na dovolj visoki ravni v obrambi in tako ne moreš zmagati," je po tekmi za klubsko spletno stran dejal Branko Tamše, ki si je želel, da bi njegovi varovanci prikazali predstavo kot pred tednom v dvorani Zlatorog proti Rhein‒Neckar Löwnu.

"Vardar je bilo zelo motiviran. Mi smo si želeli ponoviti kot proti Rhein‒Neckar Löwn. Mogoče so vsi nekako mislili, da bomo lahko iz tedna v teden nadaljevali na takšni ravni, vendar nam proti Vardarju ni uspelo. Če želiš Makedonce premagati na njihovem terenu se ti morajo stvari poklopiti," je še pristavil Tamše, ki s svojimi fanti ne bo imel veliko počitka. Že v sredo ga čaka nov slovenski derbi proti Mariborčanom.

Tudi vratar Urban Lesjak je tako kot njegov trener izpostavil slabo obrambo, ki drugače krasi Celjane.

"Odigrali smo zelo težko tekmo. Srečanje se ni začelo po naših željah, saj se je tekma odprla s številnimi zadetki. Nikakor nam ni uspelo sestaviti tiste naše prepoznavne obrambe. Tudi vratarja nisva dodala tistega, kar bi morala," se je po tekmi posul s pepelom Lesjak.

Celjani imajo po sedmih krogih v ligi prvakov še naprej štiri točke, kar jih uvršča na peto mesto v skupini A.

Ne spreglejte