SiolNET. Sportal Rokomet
0,43

termometer

  • Messenger
  • Messenger

RK Gorenje Velenje ima novega direktorja

0,43

termometer

janez gams
Foto: Vid Ponikvar

Upravni odbor velenjskega rokometnega kluba Gorenje je za novega direktorja kluba imenoval Janeza Gamsa, dosedanji direktor Rok Bizjak pa je postal eden od dveh podpredsednikov upravnega odbora Rokometnega kluba Gorenje Velenje, so sporočili iz kluba.

Gams je ob imenovanju povedal: "V RK Gorenje Velenje sem preživel najlepša leta svoje rokometne kariere. Na ta leta in na klub me vežejo izjemno lepi spomini. Zato sem izjemno vesel, da bom lahko v prihodnje klubu pomagal v vlogi direktorja. Zavedam se odgovornosti, ki jo prevzemam. Imenovanje na novo funkcijo razumem tudi kot potrditev dobrega dela v preteklih šestih mesecih, ko smo skupaj s sodelavci v klubu začrtali pot, po kateri bomo hodili v prihodnje."

Gams je še dejal, da bodo na športnem področju dali največji poudarek nadaljnjemu razvoju svoje rokometne šole, iz katere želijo že na kratek rok črpati igralce za člansko ekipo. "Ta je, kljub temu, da smo jo pred sezono popolnoma prevetrili, v preteklih mesecih pokazala, da ima karakter in je za izpolnitev ciljev pripravljena trdo delati. S tem postavljamo dobre temelje, ki jih bomo v prihodnjih sezonah nadgradili in na srednji rok v naše vitrine vrnili naslov slovenskega prvaka," je še dejal novi direktor.

Preberite še:

rokomet Sportal Med 32 najboljših ekip Pokala Slovenije še Ribnica in Grosuplje Franjo Bobinac: Sportal Nov predsedniški mandat za Franja Bobinca

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin