Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 3. 2016,
20.03

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Maribor Branik rokomet Krka Ribnica Trimo derbi

Petek, 11. 3. 2016, 20.03

8 let

Gorenje Kopru ni pustilo niti najmanjšega upanja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
V 22. krogu rokometnega državnega prvenstva so Celjani ugnali Mariborčane. Velenjčani pa Koprčane. Pivovarji in ose imajo na vrhu tako še vedno enako število točk.

Gorenje v Kopru ni dopustilo nikakršnih upov na presenečenje. Na koncu so slavili za več kot prepričljivih 14 golov prednosti in so še vedno v mrtvem teku s Celjem na vrhu prvenstvene lestvice. Odlična sta bila Niko Medved in Mario Šoštarič - skupaj 13 golov -, pri Koprčanih pa so se na ogled postavili domači mladeniči.

"Z našo predstavo smo lahko zelo zadovoljni. Ključno je bilo, da smo nasprotnika resno vzeli in se nanj kar se da pripravili. Ekipa Kopra je na domačem terenu zelo nevarna, zato pred to tekmo tukaj tudi še ni oddala točke. Ključ današnje zmage je bil v našem pristopu, nato pa smo z nekaj lahkimi goli zanesljivo zaključili tekmo," je po tekmi za Gorenjevo spletno stran dejal Staš Skube.

Slovan je gladko premagal odpisano Sevnico in potrdil, da še zdaleč ni izgubil lakote po obstanku. V ekipo se je vrnil Jan Prevolnik, svoj strelski dan pa je imel mladinski reprezentant Nejc Planinc.

Potem ko so se Celjani v zadnjih dveh letih z Mariborom dvakrat opekli, tokrat v Zlatorogu presenečenja niso dopustili. Ne glede na to, da je Maribor v prvem polčasu večkrat vodil za tri gole. Celjani so na plin stopili v zadnji tretjini tekme. Po 18:18 se niso več ozirali nazaj, napravili delni izid 11:5 in dobili štajerski derbi. Spet je bilo malo golov z leve strani zunanje vrste, zato pa je Miha Zarabec dosegel 12 golov, od tega le enega s sedemmetrovke. Pri Mariborčanih sta bila najučinkovitejša Nikola Špelić in Ante Kaleb s petimi goli.

Izola je v Slovenj Gradcu prišla do velike točke. Krka pa je zmagala v Ormožu.

Ne spreglejte