Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
8. 6. 2022,
12.39

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,14

Natisni članek

Barcelona David Razgor Celje Pivovarna Laško

Sreda, 8. 6. 2022, 12.39

1 leto, 10 mesecev

David Razgor

Poslavlja se celjski kapetan: Naposled je prišel trenutek

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,14
Vid Poteko, David Razgor | V soboto bosta še zadnjič oblekla celjski dres David Razgor in Vid Poteko. | Foto Grega Valančič/Sportida

V soboto bosta še zadnjič oblekla celjski dres David Razgor in Vid Poteko.

Foto: Grega Valančič/Sportida

Sobotni rokometni spektakel v dvorani Zlatorog, ko se bosta pomerila slovenski prvak RK Celje Pivovarna Laško in španski velikan Barcelona, bo imel nekaj vrhuncev. Eden večjih se bo zgodil v času tekme, ko bo ekipo kot kapetan zadnjič vodil David Razgor in še zadnjič oblekel rumeni dres s številko 9.

Kiril Lazarov
Sportal Slovo enega od največjih

V soboto bo na tekmi najboljšega slovenskega rokometnega kluba čustveno. "Naposled je prišel trenutek, ko bom še zadnjič oblekel rumeni dres s številko 9. Težko bi si zamislil bolj interesantno ekipo, kot je Barcelona za mojo zadnjo tekmo v karieri. V mladosti so bili trn v peti Celju, ko je naskakoval evropski vrh, a sem jih hkrati tudi občudoval. Desetletje kasneje sem imel privilegij igrati v ligi prvakov in proti njim dosegel ene izmed prvih zadetkov v začetkih moje članske kariere," dvoboj z Barcelono, na katerem bo še zadnjič oblekel celjski dres v dvorani Zlatorog, napoveduje David Razgor.

"Raza" za celjski klub igra že od 8. leta starosti, rokomet pa mu je bil, kot pravi sam, položen v zibelko, saj prihaja iz rokometne družine. Prvič je za člansko ekipo zaigral že leta 2007/08, od leta 2009 pa je bil njen polnopravni član. Do danes je za člansko zasedbo celjskega kluba odigral 13 sezon in 579 nastopov, s čimer je igralec z največ nastopi za člansko zasedbo v novejši zgodovini, dosegel pa je 1.212 zadetkov, pri čemer so seveda upoštevane le uradne tekme kluba. | Foto: Žiga Zupan/Sportida "Raza" za celjski klub igra že od 8. leta starosti, rokomet pa mu je bil, kot pravi sam, položen v zibelko, saj prihaja iz rokometne družine. Prvič je za člansko ekipo zaigral že leta 2007/08, od leta 2009 pa je bil njen polnopravni član. Do danes je za člansko zasedbo celjskega kluba odigral 13 sezon in 579 nastopov, s čimer je igralec z največ nastopi za člansko zasedbo v novejši zgodovini, dosegel pa je 1.212 zadetkov, pri čemer so seveda upoštevane le uradne tekme kluba. Foto: Žiga Zupan/Sportida

Otrok RK Celje Pivovarna Laško bo ostal zvest matičnemu klubu tudi v prihodnji sezoni, ko bo opravljal vlogo pomočnika trenerja Alema Toskića. 

Poleg Razgorja se bodo v soboto po tekmi od celjskega dresa poslovili še Tilen Kodrin (338 nastopov / 958 zadetkov), Vid Poteko (392 nastopov / 515 zadetkov), Radojica Čepić (57 nastopov / 100 zadetkov), zahvala bo predana tudi sedaj že donedavnemu direktorju kluba, Roku Planklju, medtem ko je Stefan Terzić (33 nastopov / 67 zadetkov) že zapustil Celje.

Ne spreglejte