Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
20. 12. 2017,
12.40

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

Klemen Ferlin Urban Lesjak RK Gorenje Velenje Celje Pivovarna Laško

Sreda, 20. 12. 2017, 12.40

6 let, 4 mesece

Klemen Ferlin v Celju do leta 2020

Celjani našli zamenjavo za Lesjaka in oslabili Gorenje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45
Klemen Ferlin | Foto Urban Urbanc/Sportida

Foto: Urban Urbanc/Sportida

V rokometnem klubu Celje Pivovarna Laško so hitro našli zamenjavo za Urbana Lesjaka, ki po sezoni odhaja v Nemčijo. Na njegovo mesto prihaja Klemen Ferlin, ki je s celjskim klubom sklenil pogodbo do leta 2020.

Celjski klub je v ponedeljek podpisal novo pokroviteljsko pogodbo s Pivovarno Laško Union, že danes pa je sporočil novo okrepitev. Na Lesjakovo mesto bo prišel Klemen Ferlin. 28-letnik bo z začetkom naslednje sezone zapolnil prosto mesto v ekipi, v Celje pa bo prišel iz velenjskega Gorenja, kjer brani od leta 2014. Pred tem je bil član matičnega Trima Trebnje.

Ferlin je tudi član reprezentance Slovenije, trenutno je na širšem seznamu igralcev za prihajajoče prvenstvo, do danes pa je v majici z državnim grbom zbral 23 nastopov. RK Celje Pivovarna Laško je z njim podpisal dveletno pogodbo.

Bo Ferlin s slovensko reprezentanco odpotoval na bližajoči se vrhunec, evropsko prvenstvo na Hrvaškem? | Foto: Žiga Zupan/Sportida Bo Ferlin s slovensko reprezentanco odpotoval na bližajoči se vrhunec, evropsko prvenstvo na Hrvaškem? Foto: Žiga Zupan/Sportida

"Vesel sem podpisa pogodbe s Celjem Pivovarno Laško. Po mojem matičnem klubu Trimo Trebnje, zdaj štirih sezonah v Velenju, bo to naslednji korak naprej v moji karieri. Verjamem, da je odločitev prava in da bom napredoval v vseh pogledih. Cilji Celja so jasni že vnaprej, to je osvajanje naslovov ter igra na najvišji ravni ,in to je tudi moj cilj. V Celju se veliko in odlično trenira, vedno so prisotna velika pričakovanja in to je osnova tako za fizično kot tudi psihično napredovanje. Verjamem, da bom izpolnil pričakovanja ter zaupanje vodstva kluba, trenerja in mojih bodočih soigralcev ter navijačev," je dejal Ferlin.

Ne spreglejte