Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
20. 6. 2012,
9.49

Osveženo pred

6 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

rekreacija Koper

Sreda, 20. 6. 2012, 9.49

6 let, 9 mesecev

V Kopru zadnji lov na finalni turnir

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Regionalni turnirji v Samsung ulični košarki si sledijo z vso hitrostjo. V petek, 22. junija, bodo košarkarji pod obroče stopili še v Kopru, kjer bodo delili zadnje vstopnice za finalni turnir.

Deveta sezona Samsung DP v ulični košarki se počasi preveša h koncu, saj je do finalnega turnirja, ki ga bo Ljubljana gostila 7. julija, na koledarju ulične košarke le še ena postaja. In to bo Obala, natančneje koprska Taverna, ki bo najboljše košarkarske trojke prvič gostila v neposredni bližini morja. Še minuli vikend so se ekipe potile v štajerski prestolnici, sedaj pa se selijo na zahodni del Slovenije, kjer bodo v petek, 22. junija, košarkarsko vročico dvigovale v koprski Taverni.

Arkade na Carpaccievem trgu bodo tako v petek popoldne in zvečer košarkarsko obarvane, saj bodo košarkarji s šovom začeli ob 17.00 in svoje nastope zaključili v soju žarometov. Takrat bodo tudi znani zadnji štirje zmagovalci niza regionalnih turnirjev, ki si bodo z zmago priborili vstop na veliki finale. V Ljubljani bodo namreč nastopili vsi zmagovalci regionalnih turnirjev in omejeno število ekip, ki jih bodo določili na podlagi točkovanja.

Poleg finalne vstopnice v Kopru še boji za Prago

Da bo motivacija članskih moških ekip v Kopru še večja, bodo organizatorji tudi zmagovalcem primorske serije omogočili nastop na mednarodnem turnirju. In sicer bo najboljša ekipa poleg 1000 evrov denarne nagrade deležna še poti v Prago, kjer se bo na kvalifikacijskem turnirju potegovala za najvišja mesta, ki bi jih popeljala na masters v Madridu … od tam pa najvišja mesta vodijo čez "lužo", na turnir v Miami.

Se pa bodo poleg moških članskih vrst za najvišja mesta v Kopru potegovale tudi ženske ekipe, mladinci in kadeti, ki bodo poleg denarnih nagrad lovili še zadnjo možnost za nastop na Prešernovem trgu. V Kopru bo potekal tudi bogat športni in zabavni spremljevalni program, na katerem se bodo najboljši ostrostrelci pomerili v metanju trojk, najboljši zabijalci pa bodo občinstvu prikazali zabijalske veščine. Torej dovolj razlogov, da se boste v petek, 22. junija, priključili koprski košarkarski vročici.

Prijave na koprski turnir le še danes Prijave na zadnji regionalni turnir organizatorji zbirajo le še danes do 23.59, in sicer se lahko prijavite na Samsung ulična košarka 3na3.

Ne spreglejte