Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 11. 2022,
12.10

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

fitnes rekreacija šport popust Black Friday Polleo Sport PR članek

Petek, 25. 11. 2022, 12.10

1 leto, 4 mesece

Ulovi top formo s pomočjo Black Friday akcij!

Oglasno sporočilo

Biti levje fit je služba – ampak z Black Friday popusti je to vseeno malo preprosteje. Ne glede na to, ali ste profesionalni športnik, rekreativec ali pa samo razmišljate o novi športni avanturi, v Polleo Sportu lahko najdete vse, kar potrebujete za uresničitev zastavljenih ciljev. Če vsem ponudbam dodamo še trenutno akcijo Black Friday, postane vse še toliko bolj mamljivo.

Polleo_Mefirst_post | Foto:

Ponudba, ki se ji ne morete upreti

Ste že slišali za legendo o črnem petku? Govori o superjunaku, ki vsako leto poskrbi za neverjetne ponudbe v Polleo Sportu. Na svoj račun pridejo vsi ljubitelji beljakovinskih čokoladic, prehranskih dodatkov, odlične športne opreme – vse to zahvaljujoč črnemu petku, ki traja od 25. 11. do 27. 11. v vseh poslovalnicah in spletni trgovini Polleo Sport.

Na vas čakajo fantastične akcije:

  • 40 odstotkov popusta na vse čokoladice – posladkajte se brez slabe vesti.
  • 40 odstotkov popusta na celotno linijo LeoVital – postavite svoje zdravje na prvo mesto ter telesu priskrbite vse potrebne vitamine in minerale.
  • 25 odstotkov popusta na novo linijo izdelkov DC Hero – zagotovite si moč superjunakov, a pohitite, ker je ta linija izdelkov omejena.

Če imate raje spletna naročila, vas na spletni strani v prihodnjih treh dneh čakajo ekskluzivne ponudbe. S kodo* BFSPECIAL si zagotovite:

  • 50 odstotkov popusta na celotno ponudbo Zoe – kupite si priljubljene pajkice Zoe, športni modrček ali zasijte v najlepši luči z drugimi oblačili Zoe;
  • 40 odstotkov popusta na linijo izdelkov Atleticore – fitnes oprema za odličen trening;
  • 40 odstotkov popusta na znamko UFC – vrhunska borilna oprema.

*Koda velja izključno na spletni trgovini in ne velja na že znižane izdelke.

Domači treningi so še vedno in

Polleo Sport ima pravo poslastico za vse tiste, ki radi trenirajo doma – sijajnih 20 odstotkov popusta na vse ročke in kettlebelle, uteži in palice ter preostalo fitnes opremo. 25 odstotkov popusta ponujamo tudi na vsestranski rekvizit TRX, ki ga lahko uporabljate doma ali kjerkoli v naravi. Če imate doma na voljo več prostora, je zdaj prava priložnost, da ga zapolnite s fitnes napravami, ki so znižane tudi do 40 odstotkov. Polleo Sport je prevzela prava Black Friday mrzlica, kajne?

Polleo_IMG_2111 (1) | Foto:

Nova športna podoba za nove zmage

Bodite drugačni – ne odlašajte z začetkom svoje fitnes avanture in ustvarite nove zdrave navade čim prej. Začnite že jutri in izkoristite novo športno opremo kot motivacijo, da boste pripravljeni na vse izzive.

V poslovalnicah in spletni trgovini Polleo Sport je celotna kategorija oblačil in obutve znižana 30 odstotkov. Preverite ponudbo in izberite svoje favorite za zimsko sezono treningov.

LeoClub vam prinaša več (z bogatimi nagradami)

Odločili smo se nagraditi lojalnost svojih članov in jim podariti dodatnih pet odstotkov popusta na izbrane kategorije. Na promocijski strani je odlična nagradna igra, v kateri srečnega dobitnika čaka darilna kartica Polleo Sport v vrednosti 300 evrov. Dober razlog, da postanete član LeoCluba.

Polleo_SCi_muscle_post | Foto:

Ob vseh akcijah, ki so na voljo, se je zagotovo težko odločiti samo za eno, zato pripravite nakupovalne sezname in hitro v Polleo Sport, kjer boste našli vse za uresničitev svojih fitnes ciljev.

Ne odlašajte predolgo, ker ponudbe veljajo samo od 25. 11. do 27. 11.!

Naročnik oglasnega sporočila je POLLEO SPORT D.O.O.

Ne spreglejte