Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 5. 2019,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča SPORT MEDIA FOCUS

Foto: Sportida

Natisni članek

team building posel tek Business Run Ljubljana advertorial

Četrtek, 9. 5. 2019, 7.00

2 meseca, 1 teden

Ljubljana bo v četrtek, 13. junija, gostila četrti Business Run

Tudi Nina Pušlar bo letos na Business Run pripeljala svojo trojko

Vsebino omogoča SPORT MEDIA FOCUS

Foto: Sportida

Šport nas dvigne, aktivira, motivira in razveseljuje. V kombinaciji z dobro hrano in izvrstno glasbo je še boljši, vse skupaj pa je lahko zagotovilo za srečne, zadovoljne in učinkovite zaposlene. Našteto združuje dogodek, ki bo v četrtek, 13. junija, znova potekal v parku in dvorani Tivoli: Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana.

Na ta dan bo Ljubljana gostila četrti Merkur zavarovalnica Business Run: atraktiven tekaški dogodek z elementi "team buildinga", mreženja, izbrane kulinarike in vrhunske glasbe.

Dogodek je namenjen vsem, ki so naveličani klasičnih poslovnih druženj, ter tistim, ki cenijo pristnost in iskrenost, so aktivni in si želijo nekaj drugačnega. Predvsem pa tistim, ki se zavedajo moči ekipnega duha in ga znajo pravilno uporabiti za svojo poslovno (in osebno) rast.

Pripravite se na junijski tek

Organizatorji največjega "team building" dogodka pri nas, Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana, še pred osrednjim dogodkom 13. junija organizirajo pripravljalni dogodek v okviru projekta PRIPRAVE. V soboto, 18. maja, bo tako pod okriljem projekta Priprave na Volkswagen Ljubljanski maraton potekal 7. brezplačni skupinski tek, poimenovan POSLOVNI TEK. Udeleženci bodo tokrat tekli s kravatami. Zbor je ob 8. uri pri Koseškem bajerju.

Skupaj bomo v lahkotnem koraku pretekli približno sedem ali 14 kilometrov. Tekli bomo v treh skupinah, skupina na sedem kilometrov bo tekla v tempu okoli 6.30–7 min/km, skupina na 14 kilometrov pa se bo razdelila v dve podskupini. Ena bo tekla v ritmu okoli 5.45–6 min/km, druga pa v tempu 6.30–7 min/km. Začeli bomo vsi skupaj, po uvodnih kilometrih bo sledilo dinamično ogrevanje, nato pa se bomo razdelili v skupine.

Business Run 2018 | Foto:

Najboljši "team building" v naši deželi

Tek ali nordijska hoja. Kulinarika Jezeršek. Koncert Nine Pušlar s posebnima gostoma Zlatkom in Klemnom Slakonjo.

Vse to so atributi srečanja, ki bo po vzoru dogodkov, ki se vrstijo po vsej Evropi, znova potekal v naši prestolnici. V prvem delu, ki bo, kot že omenjeno, potekal v parku Tivoli, se boste s svojo tričlansko ekipo podali na štafetni tek. Vsak član ekipe bo s štafetno palico pretekel svoj krog v dolžini dobrih treh oz. slabih štirih kilometrov.

Časi vseh sodelujočih v ekipi se bodo sešteli, najboljše ekipe pa bodo nagrajene. Dogodek je namenjen predvsem spodbujanju skupinskega duha med zaposlenimi.

Tiste, ki vam tek ne diši ali se iz kakršnegakoli razloga ne morete udeležiti štafetnega tekaškega podviga, vabijo, da se preizkusite v nordijski hoji ter "business run" zamenjate za "business walk". Udeleženci nordijske hoje bodo na trasi parka Tivoli štartali ob 18. uri, eno uro pred začetkom štarta tekačev, ki je predviden ob 19. uri.

Business Run 2018 | Foto:

Prijavite se v trojkah, prehodili pa boste le en "krog". Leta 2018 je bilo udeležencev 1.400, organizatorji letos pričakujejo še več dobrega "team buildinga" željnih udeležencev.

Priložnost za "team building" podjetja

Na štafetnem teku ali nordijski hoji v parku Tivoli se boste sodelavci povezali in ogreli, kasneje v dvorani Tivoli pa bodo vaše brbončice razvajali mojstri Hiše kulinarike Jezeršek. Za glasbene užitke bo na odru poskrbela najbolj priljubljena slovenska pevka Nina Pušlar, ki je skupaj s svojima gostoma pripravila prav posebno vabilo na dogodek.

Bistvo vsake organizacije so ljudje s strokovnimi znanji, izkušnjami in sposobnostmi, ki podjetju prinašajo dodano vrednost. Odličnost učinkovite organizacije se kaže v njeni vodstveni in korporativni kulturi, zato je pomembno, da jo negujete, razvijate in ohranjate v "dobri kondiciji".

Business Run 2018 | Foto:

Poleg upravljanja talentov in delovne uspešnosti, oblikovanja optimalnih ekip, programov prezaposlitve in še mnogo česa, kar prispeva k boljšemu vodenju in posledično boljši klimi v podjetju, je za podjetje ena najboljših investicij tudi t. i. "team building".

Tako radi poimenujemo vse situacije, ki združujejo zaposlene zunaj delovnega mesta, pa naj bo to na raftingu, pikniku, vzponu na hrib, obisku adrenalinskega parka, kreativni delavnici in še in še. Lokacijo prilagodimo namenu in cilju, ki ga želimo med zaposlenimi doseči.

Če si želite med sodelavci okrepiti skupinski duh in kolegialnost, povečati pripadnost podjetju ter posledično izboljšati motivacijo in učinkovitost, je sodelovanje na Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana logična poteza.

Poslovno okolje še nikoli ni bilo tako sproščeno, zabavno, aktivno in nepozabno.


KDAJ? V četrtek, 13. junija 2019.

KJE? Ljubljana, park in dvorana Tivoli.

PRIJAVITE SE

Ne spreglejte