Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
26. 7. 2018,
10.18

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

rekreacija HOFER PR članek

Četrtek, 26. 7. 2018, 10.18

5 let, 9 mesecev

Pridružite se nam v osmih slovenskih krajih – 1, 2, 3, GREMO!

Oglasno sporočilo

Poletje nas letos hladi in greje ter ponuja pravi vrtiljak temperatur in vremenskih pojavov. Na vreme se torej ne moremo zanašati, lahko pa se vsak zanese nase. Na svojo trdno voljo, odločnost, predanost.

Tudi vi skrbite zase, za svoje psihofizično počutje in za svoje telo? Slednje vas podpira 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu. Za spodbudo pozitivnega življenjskega sloga, ohranjanje zdravja in dobrega počutja to poletje, z družbeno odgovorno akcijo 1, 2, 3, GREMO!, skrbijo tudi pri HOFERju. Ambasadorja projekta Marko Potrč in Jan Kovačič sta tako na svojem obisku po Sloveniji pred kratkim spodbujala Belokranjce, kjer se je karavana zdravih navad ustavila najprej.

Nikoli ni prepozno

Ambasadorja projekta, motivator in voditelj Marko Potrč in športni strokovnjak Jan Kovačič, sta zasnovala 123 dni trajajoč program vadbe, ki korak za korakom in dan za dnem vodi do boljšega počutja. Vadba poteka od 28. junija naprej, vendar nikoli ni prepozno za začetek. Vse do 28. oktobra se Marku in Janu ter več kot 2.800 podpornikom, ki so se že odločili, da stopijo na pot do boljše telesne pripravljenosti, lahko pridružite na www.123gremo.si. Prvih 14 dni so namenili pravilni tehniki teka, nato so vadbeni program obogatili z nasveti o ustreznih oblačilih in obutvi, sledile bodo prehrana in hidracija ter številne druge športne teme. Poleg tedenskega, strokovno zasnovnega programa vadbe in različnih nasvetov, Marko in Jan Slovence in Slovenke še dodatno spodbujata na osmih dogodkih po Sloveniji. Na prvem dogodku v Črnomlju je vladalo super vzdušje, zbrana družba pa je bila odločena, da premaga izgovore in poskrbi za svoje dobro počutje. Ekipa se je podala na prijeten tek, uživala v dobri družbi, na koncu pa jih je čakal klepet ob sadju, energijskih ploščicah, vodi in napitkih. Sledi še sedem dogodkov v različnih slovenskih krajih, naslednja destinacija je Obala.

Ambasadorja projekta, motivator in voditelj Marko Potrč in športni strokovnjak Jan Kovačič, bosta obiskala še sedem slovenskih krajev:

Kraj

Lokacija

Koper

Ankaranska cesta 3B

Jesenice

Spodnji Plavž 3C

Dravograd

Otiški Vrh 168A

Ljubljana

Cesta na Brdo 105

Murska Sobota

Lendavska 64

Nova Gorica

Cesta 25. Junija 1L

Maribor

Vodnikov trg 7

Za več informacij spremljajte spletno stran 123gremo.si, kjer bodo v nadaljevanju objavljeni datumi in ure treningov.

1, 2, 3, pridružite se nam tudi vi!

Na dogodkih po Sloveniji Marko in Jan skrbita za dobro počutje vseh zbranih udeležencev. Vas zanima, kako? Jan je pripravil načrt ustreznega ogrevanja, vaj in raztezanja, Marko pa bo spodbujal in delil koristne nasvete, kako se podati na pot do boljšega počutja. Za obisk posameznih vadb, ki so vse namenjene tako začetnikom kot športnim navdušencem, potrebujete le športna oblačila, obutev in dobro voljo. Za vse ostalo, kot so strokovno pripravljen program vadbe, zdrav prigrizek, prijetna osvežitev in udobna podlaga za izvajanje vaj, poskrbijo pri HOFERju. Vsak dogodek je posvečen drugi tematiki. Tako je bil v Črnomlju poudarek na pravilni tehniki in pristopu k teku, v Kopru bomo poskrbeli predvsem za stabilnost svojih teles medtem, ko je predvidena tema dogodka na Jesenicah "fartlek" ali metoda za povečanje vzdržljivosti pri teku. V Dravogradu bo na vrsti pogovorni tek, v Ljubljani intervalni trening, v Murski Soboti krožni trening, v Novi Gorici poudarek na dinamičnem treningu teka in vajah za moč, za zadnji dogodek, ki bo potekal v Mariboru, pa načrtujemo vaje za boljšo gibljivost.

123 | Foto:

Vsak pretečeni kilometer šteje

Z vodenim programom vadbe in podporo strokovnjakov je cilj bližje, kot si predstavljate. Vrhunec projekta bo udeležba podpornikov na največjem slovenskem tekaškem dogodku. Z vadbo po programu se lahko namreč vsi sodelujoči udeležijo 10- ali 21-kilometrske preizkušnje na maratonu v prestolnici. Tam bomo 28. oktobra s tekaško skupino, združeni v dobrodelnosti, tekli na pot do boljšega počutja. Vsak tekaški korak pa ne bo le korak bližje boljšemu telesnemu počutju, ampak tudi korak bližje boljšemu jutri.

Pri HOFERju bodo za vsak pretečeni kilometer v majici 1 ,2, 3, GREMO!, na največjem tekaškem dogodku v Sloveniji, darovali 10 centov za otroke iz projekta Botrstvo v Sloveniji. Kako do majice, izveste kmalu.

Več informacij je na voljo na spletni strani www.123gremo.si, Facebooku in Instagramu. Vabimo vas, da na spletni strani ustvarite svoj profil in z označevanjem opravljenih nalog spremljate svoj napredek. Pridružite se nam in delite novico naprej. Cilj je blizu in na njem nas čaka najlepša nagrada - boljše počutje. Se vidimo!

1, 2, 3, GREMO!

Ne spreglejte