Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 11. 2014,
11.51

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Salomon smuči

Torek, 18. 11. 2014, 11.51

6 let, 6 mesecev

Preizkusi zimske novosti pri Salomonu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Prijavi se na brezplačni smučarski test Salomon in si pridobi popust za smučarsko vozovnico.

Salomon letos predstavlja nove revolucionarne pristope k oblikovanju smuči in tudi letos so za vas pripravili kupico novosti. Zavedajo se, da je težko slediti vsem novim trendom na trgu ter se še težje odločiti med nešteto različnimi modeli in različnimi proizvajalci smuči. Da pa bi vam to izbiro olajšali, bodo letos organizirali številne smučarske teste po vsej Sloveniji, kjer boste smuči preizkusili na terenu, poleg tega pa si boste lahko ob spletni prijavi priskrbeli tudi 20-odstotni popust za smučarsko vozovnico.

Tisti najhitrejši boste na smučarskem testu lahko preizkusili serijo X-RACE, ki krši tradicionalna pravila tekmovalnih smuči. Gre za izdelek Salomonovega tekmovalnega oddelka, ki je ustvarjen s pomočjo prvakov, inženirjev in oblikovalcev, ki svoje znanje in izkušnje vlagajo v razvoj najboljših smuči. Izjemno idejo X-RACE so letos pri Salomonu razširili tudi na novo serijo X PRO SW in to natančno karving linijo ponudili tudi širšemu krogu smučarjev. Sistem POWERLINE v kombinaciji s plastjo titanove plošče poskrbi, da boste smuči povsem preprosto nadzorovali in se ob tem počutili varno, carve rocker in Semi-Twin Tail pa naredita smučko lahko vodljivo in igrivo.

Če ste ljubitelj urejenih prog, vendar radi smučate po pršiču, boste preizkusili smuči X-DRIVE, ki so najbolj natančne in vsestranske smuči ALL MOUNTAIN do zdaj. Odlikujeta jih natančnost in stabilnost v kombinaciji z neverjetno okretnostjo, saj zagotavljajo brezkompromisne zmogljivosti na urejenih terenih, pa tudi izjemno lahkotno vijuganje na neurejenih podlagah. Rezultat vsega je serija smuči, s katerimi je mogoče odlično smučati na prav vseh terenih in na prav vseh snežnih podlagah, ki jih lahko najdete na smučišču.

Salomon posebno pozornost namenja tudi razvoju smuči za nežnejši spol. Serija Origins vsako leto navdušuje vse smučarke. Od tistih, ki imajo osnovno smučarsko znanje, do tistih najzahtevnejših. Cilj je izdelati vsestranske smuči, ki ponujajo vse, kar potrebuje smučarka za popolne užitke na snegu. Skrbno izbrani materiali so prilagojeni ženskemu stilu smučanja, manjši teži, lažji vodljivosti in preprostemu menjavanju smeri.

To so le nekatere od novosti, ki jih Salomon pripravlja za prihajajočo zimsko sezono. Več o smernicah, tehnoloških novostih, prenovljenih dizajnih in še mnogo več lahko izveste na vašem najbližjem smučišču. Testirajte nove smuči Salomon in se prepustite izkušeni ekipi Salomona, ki vam bo svetovala pri pravilni izbiri opreme in z dodatnimi nasveti olajšala izbor!

Vsak, ki se prek spleta prijavi na smučarski test, na smučarskem testu prejme kupon za 20-odstotni popust na dnevno smučarsko vozovnico, ki ga lahko unovči pri naslednjem obisku smučišča.

Prijavi se na: www.salomon.com/SI

Ne spreglejte