SiolNET. Sportal Rekreacija
Vsebino omogoča ALLIANZ SLOVENIJA
  • Messenger
  • Messenger
Iz oči v oči z Rankom Babićem

Neustrašni, ko gre za medalje, in neposredni, ko gre iz oči v oči

Vsebino omogoča ALLIANZ SLOVENIJA

O slovenskih športnikih slovenska javnost ve veliko, a še zdaleč ne vsega. V zanimive in mestoma zelo zabavne podrobnosti se je v netipičnih intervjujih poglobil komik Ranko Babić. Prvega s taekwondoistom Ivanom Trajkovićem si že lahko ogledate, kotičke ust pa vam bodo v nasmeh zavihale nove epizode z novimi gosti vsako soboto ob petih popoldan.

Niz podkastov z naslovom Iz oči v oči z Rankom Babićem prinaša drugačne pogovore s slovenskimi športniki, kot smo jih vajeni, o športu, njihovih začetkih, pripravah … Odgovarjajo na neobičajna vprašanja in pojasnijo, kaj se dogaja pred tekmo, kakšne metode uporabljajo za koncentracijo, kako njihove dosežke spremljajo prijatelji, kako jim pomagajo športni psihologi … Je pogovor iz oči v oči, pristen in iskren, obarvan z obilico humorja, kot to zna le Ranko Babić. To so intervjuji, ki niso namenjeni le strastnim športnim navdušencem, ampak pred ekrane pritegnejo tudi vse tiste druge. Ne verjameš? Kar poglej.

Allianz Slovenija

Allianz Slovenija in Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih zvez sta želela različne športe in športnike še bolj približati ljudem, zato sta združila moči in ustvarila te podkaste pod vodstvom genialnega Ranka Babića. Vsako soboto ob 17. uri bo tako na voljo nova doza smeha in pristen pogovor s športniki, ki so že ali šele bodo izkusili olimpijski duh, evforijo, napetost in navdušenje. V prvem podkastu Ranko Babić gosti slovenskega taekwondoista Ivana Trajkovića, ki je med drugim pojasnil, zakaj je lahko udarec v glavo pozitivna stvar. Ali pa, kdo bi zmagal, če bi se boril s Stevenom Seagalom, Brucem Leejem, Jackiem Chanom. Vsak pogovor Ranko Babić zaključi s preizkusom in na tem s Trajkovićem je celo tvegal svojo glavo.  

Allianz Slovenija

Podkasti prinašajo svežino, drugačnost in sproščene pogovore s športniki, kar bo dodatno popestrilo sobotne popoldneve. Seveda pa si bo podkaste možno ogledati tudi kasneje, lahko tudi večkrat, saj Ranko Babić ve, kako vsak intervju narediti še posebej zanimiv in gledljiv.

Allianz Slovenija

POSLUŠAJTE PODCAST

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin