Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 12. 2016,
11.20

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Amer Sports

Natisni članek

advertorial smučanje Atomic nagradna igra

Sreda, 7. 12. 2016, 11.20

2 meseca, 2 tedna

Nagradna igra: Podarjamo najnovejše smuči Atomic

Vsebino omogoča Amer Sports
Atomic

Atomic vsako leto poskrbi za najbolj doživeto smučarsko fantazijo. Tudi letos bo ljubitelje belih strmin navdušil z nadaljevanjem zgodbe o uspehu: s smučmi Atomic Redster XT . Preizkusite jih tudi sami, z malo sreče pa so lahko celo vaše.

Atomic je nedvomno sinonim za smučarsko popolnost. Z uspešno serijo Redster XT je naredil še en korak više in tako združil zahteve ljubiteljskih smučarjev z visoko tehnologijo profesionalnih šampionov.

Atomic | Foto: Popolna vodljivost v vseh razmerah

Smuči Atomic Redster XT so prava izbira za vse vrste smučarjev, saj zagotavljajo prave zavoje tako pri slalomu kot veleslalomu. Kratica XT je okrajšava za cross turn, kar pomeni, da smuči iz serije Redster XT združujejo lastnosti slalomskih in veleslalomskih smuči.

Kombinacija različnih radijev omogoča izjemno igrivost in okretnost ter pri tem ohranja mirne smuči v dolgih zavojih. Zahvaljujoč visokokakovostni sredici z lesenim jedrom (Power Woodcore) so smuči izredno dinamične in odzivne.

Nagradna igra: vrhunske smučke Atomic Redster XT so lahko vaše

Nagradna igra je končana. Srečni nagrajenec je Stane Anžiček.

Čestitamo!

 

Katere so najbolj primerne za vaše zahteve?

Ko gre za raziskovanje belih strmin, si ne dovolite polovičnih rešitev, zato naj bo nakup vaših novih smuči vedno dobro premišljen. Kakšno je vaše znanje, kakšne so vaše tehnične zahteve? Pred nakupom smuči, ki vam bodo zagotovile popolno zimsko poezijo, je idealno, da jih preizkusite.

Pri Atomicu se zavedajo, kako pomembni so testi, zato so tudi letošnjo sezono svojim kupcem omogočili, da se bodo lažje odločili za nakup najprimernejših smuči.

Preizkusite vse novosti pri Atomicu na naslednjih smučarskih testih:

  Atomic | Foto:

Preverite vse novosti na enem mestu

Označite si datume smučarskih testov in si zagotovite mesto, kjer boste lahko preizkusili vse novosti, ki jih je Atomic pripravil za letošnjo sezono.

Zagotovite si popolno zimsko izkušnjo na snegu in izberite smuči Atomic, ki so resnično prilagojene vsakemu posamezniku. Razvojni inženirji so razvili različne smuči za smučarje z različnim znanjem in telesno konstrukcijo. Z izbiro pravih smuči se boste z vsakim zavojem približali smučarski perfekciji.

Ne spreglejte